“Μη μασάς”: Πότε ξεκινά η νέα μαγειρική εκπομπή του Alpha;
Νέα

“Μη μασάς”: Πότε ξεκινά η νέα μαγειρική εκπομπή του Alpha;

“Μη μασάς”: Πότε ξεκινά η νέα μαγειρική εκπομπή του Alpha;

Ο Γιώργος Τσούλης “ακονίζει” τα μαχαίρια του

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 8 Ιουνίου η νέα μαγειρική εκπομπή του Alpha, “Mη μασάς” με τον Γιώργο Τσούλη, όπως μας είχε προαναγγείλει στο blog της η Ντέπυ Γκολεμά.

Ο σεφ αποκτά τη δική του εκπομπή που θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 15:30 αμέσως μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, από το πλατό της οποίας έχει περάσει μαγειρεύοντας.

Ο Γιώργος Τσούλης “κάνει τη μαγειρική, διασκέδαση, κι έρχεται να αποδείξει ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν στην κουζίνα. Έτσι θα τον δούμε να μαγειρεύει λαχταριστές, δροσερές συνταγές που θα μας δώσουν ιδέες για τα καλοκαιρινά μας τραπέζια” όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο του καναλιού.

Μαζί του μια sous chef από το… μέλλον, ρωτάει ότι θα θέλατε να ρωτήσετε εσείς!

Ο Γιώργος Τσούλης έχει αναλάβει πολλές βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων, έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από επιτυχημένες & ιδιαίτερα δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο για διεθνή brands.
Με το μοναδικό του ταπεραμέντο και την αμεσότητα στην επικοινωνία, ο chef Γιώργος Τσούλης έχει αποκτήσει πλέον το δικό του κοινό σε όλα του τα social media platforms (IG, FB, YouTube).

Έτσι πλέον το κανάλι της Κάντζας έχει δύο μάγειρες στο τηλεοπτικό του δυναμικό μιας και ο Άκης Πετρετζίκης ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του.