Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν»
Νέα

Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν»

Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν»

Ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο όσο μεγαλώνει;

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» τη Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη σχέση που έχει με τον χρόνο αλλά και τα ρεκόρ που έχει σπάσει στο θέατρο.

«Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν και που μου έκαναν καλό μετά. Είδα μια εξαιρετική ηθοποιό που τη θαύμαζα στις πρόβες πάρα πολύ, είχε απίστευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και όταν μπήκε το κοινό, μαζεύτηκε και έκανε κάτι άλλο. Το έργο δεν είχε τρομακτική επιτυχία, ήταν και ο μεγάλος σεισμός τότε, το 81».

«Αυτό που έβλεπα, ότι φοβόταν μήπως αλλάξει την εικόνα της και δεν τη θέλει το κοινό, ο φόβος και η ανησυχία κάθε μέρα του αν ήμασταν πρώτοι σε εισπράξεις, αυτό ήταν κάτι που με φόβισε κι έμεινε για πάντα στο μυαλό μου» ανέφερε η ηθοποιός.

Όσο μεγαλώνει δεν νιώθει ανασφάλεια με την εμφάνισή της όπως ένιωθε στα νιάτα της.

όσο πιο νέοι είμαστε τόσο πιο πολλή αγωνία έχουμε για την εμφάνισή μας. Όταν είχα τηνε τικέτα του ωραίου κοριτσιού είχα μία αγωνία να έιναι τέλειομ να είμαι με το καλό μου προφίλ, τώρα γυρνάω και με το κακό μου, από όπου κι αν γυρίσω ίδια θα είμαι».