Μιθριδάτης: «Σαν καλλιτέχνης θεωρώ ότι έχω λόγο ύπαρξης στην πολιτική»
Νέα

Μιθριδάτης: «Σαν καλλιτέχνης θεωρώ ότι έχω λόγο ύπαρξης στην πολιτική»

Μιθριδάτης: «Σαν καλλιτέχνης θεωρώ ότι έχω λόγο ύπαρξης στην πολιτική»

Ο ράπερ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετά την ανακοίνωση ότι κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές προκάλεσε τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης με αφορμή παλαιότερα σχόλια του ράπερ στα social media.

Το πρώην μέλος των «Ημισκούμπρια» μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την απόφασή του να πολιτευτεί επισημαίνοντας ότι όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν πολιτική θέση.

«Νομίζω ότι πρέπει όλοι ενεργά να ασχολούμαστε με ζέση με την πολιτική, ιδιαιτέρως μετά τα τέσσερα τελευταία χρόνια τα οποία είναι αρκετά ζοφερά για τον μέσο Έλληνα και όχι μόνο. Πρέπει όλοι να δώσουμε πολύ μεγάλο βάρος στην πολιτική και όχι να την αφορίζουμε ή να είμαστε απαξιωτικοί» είπε αρχικά.

«Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει αυτή τη στιγμή με κάθε τρόπο να ψηφίσει και να φροντίσει για το μέλλον του άμεσα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι για τις ζωές και τις αποφάσεις μας και να μην αποφασίζουν άλλοι για εμάς. Εγώ σαν καλλιτέχνης θεωρώ ότι έχω λόγο ύπαρξης στην πολιτική, έχω πολιτική θέση και δεν μιλάω μόνο για τον εαυτό μου αλλά για όλους τους καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν θέση και να είναι ενεργοί πολιτικά» τόνισε.