My Greece: Η Δέσποινα Βανδή μας ταξιδεύει στην Τήνο
Νέα

My Greece: Η Δέσποινα Βανδή μας ταξιδεύει στην Τήνο

My Greece: Η Δέσποινα Βανδή μας ταξιδεύει στην Τήνο

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 20:00 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο του My Greece στο Open. Η Δέσποινα Βανδή μας ταξιδεύει στο νησί της Μεγαλόχαρης, την πανέμορφη Τήνο. Ένα οδοιπορικό στο αγαπημένο νησί και τα ιδιαίτερα χωριά του.

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι και μας αποκαλύπτει τι είναι αυτό που κάνει χιλιάδες ανθρώπους να επιλέγουν την Τήνο όχι μόνο για διακοπές αλλά και για καταφύγιο ζωής.

Από τον ονομαστό Πύργο, το χωριό του μαρμάρου και του θρυλικού Γιαννούλη Χαλεπά, ως τα ιδιαίτερα Υστέρνια, κι από το απόκοσμο τοπίο του χωριού Βωλάξ στην φιλόξενη και πανέμορφη Καρδιανή εκεί όπου συνυπάρχουν αρμονικά Ορθόδοξοι και Καθολικοί.

Στον επιβλητικό ναό της Ευαγγελίστριας η Δέσποινα Βανδή, συναντά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δωρόθεο και μιλούν για τα θαύματα της Μεγαλόχαρης  και την παρηγοριά που προσφέρει σε εκατομμύρια πιστούς που καταφεύγουν στη χάρη Της.

Στη συνέχεια η Δέσποινα με τον Βαγγέλη Δρίσκα εξερευνούν τη γαστρονομία του νησιού και δοκιμάζουν έναν ιδιαίτερο μουσακά με άγριες αγκινάρες ενώ ο Βαγγέλης μαγειρεύει ένα παραδοσιακό πιάτο της τηνιακής κουζίνας, ρεβύθια φρικασέ με μπακαλιάρο.