Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο τρόπος που ζούσα ήταν σε κοινόβια και μοναστήρια με 3 ευρώ τη μέρα»
Νέα

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο τρόπος που ζούσα ήταν σε κοινόβια και μοναστήρια με 3 ευρώ τη μέρα»

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο τρόπος που ζούσα ήταν σε κοινόβια και μοναστήρια με 3 ευρώ τη μέρα»

Τι αποκάλυψε και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τη φωνή του στο J2US

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένος ο νικητής του J2US Νάσος Παπαργυρόπουλος και μίλησε για τη συμμετοχή του στο μουσικό σόου, την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τη φωνή του και τα ταξίδια του σε Ινδία και Θιβέτ.

«Κάποια στιγμή μας έδωσαν ένα τραγούδι της Eurovision και για να του δώσω μια πιο θεατρική χροιά άλλαξα λίγο τη φωνή μου, έκανα κάποιους βρυχηθμούς και για να το βγάλω μου δημιούργησε ένα πρόβλημα. Δεν το κατάλαβα από την αρχή, δεν του έδωσα προσοχή και αντί να γίνει καλύτερο, χειροτέρεψε. Με αποτέλεσμα να φθάσουμε στον τελικό και να πρέπει να τραγουδήσω το “Φάντασμα της Όπερας” που βγήκε Δόξα τω Θεώ. Ο γιατρός μου έδωσε μια ιατρική αγωγή. Πήρα μια σακούλα με φάρμακα. Όταν έκανα πρόβα με το που τραγουδούσα αυτό πρηζόταν και δεν μπορούσα να ανασάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Για το Survivor είπε: «Όταν βγήκα από το παιχνίδι επιβίωσης είχε αλλάξει ο μεταβολισμός μου. Μου πήρε δυο χρόνια για να επανέλθω στα κανονικά μου».

Για τις γυναίκες που τον εντυπωσιάζουν είπε: «Η προσοχή μου κερδίζεται συνδυαστικά. Τώρα που είμαι πάνω από 30 δεν κοιτώ μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και άλλα πράγματα. Δεν ψάχνω για μια γυναίκα πολύ γυμνασμένη. Δεν είναι αυτό το πρότυπο μου και δεν έχω αιχμαλωτιστεί σε ένα μόνο καλούπι». Και συμπλήρωσε: «Όσο μπορώ προσπαθώ να διαφυλάσσω την προσωπική μου ζωή. Και τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξε κάποια γυναίκα που να είπα ότι θα γίνει κάτι πιο σοβαρό. Δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Είχα σχέση, αλλά χώρισα πριν από την πρώτη καραντίνα».

https://streamable.com/3y4s4o

Μιλώντας για την παιδική του ηλικία αποκάλυψε: «Μου άρεσε από μικρός να είμαι στα μαγαζιά. Έκανα μέχρι και λάντζα στα μαγαζιά του πατέρα μου».

Ακόμη, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε για τα ταξίδια που έκανε σε Θιβέτ, Ινδία, Ιεροσόλυμα και Άγιο Όρος: «Εγώ εκεί χαλούσα τα χρήματα που θα χαλούσε ο μέσος Έλληνας για να πάει σε ένα νησί το καλοκαίρι. Ο τρόπος που ζούσα ήταν σε κοινόβια και μοναστήρια. Τα γεύματα ήταν πολύ απλά, ένα πιάτο με ρύζι και φακές. Ζούσα με 3 ευρώ την ημέρα. Πέρασα πολλές ασθένειες. Έχει τύχει να είμαι 10 μέρες στο κρεβάτι στην Ινδία».

Τέλος, αποκάλυψε: «Σε μια γυναίκα αναλύω από την πρώτη στιγμή τα πιστεύω μου και αν συμφωνεί είναι μαζί μου. Στις σχέσεις μου δεν καλλιεργώ το “πάντα” αλλά το “τώρα”».

https://streamable.com/hs935y