Ναταλία Γερμανού: Όσα είπε επιβεβαιώνοντας το «διαζύγιο» Μελέτη-Alpha
Νέα

Ναταλία Γερμανού: Όσα είπε επιβεβαιώνοντας το «διαζύγιο» Μελέτη-Alpha

Ναταλία Γερμανού: Όσα είπε επιβεβαιώνοντας το «διαζύγιο» Μελέτη-Alpha

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά

Η έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες για τις σχέσεις του Alpha με την Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται από παρουσιάστρια του καναλιού και δεν είναι άλλη από τη Ναταλία Γερμανού.

Mιλώντας με τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος -χωρίς να κατονομάσει- δήλωσε ότι υπάρχουν συζητήσεις σε «θερμό κλίμα» με τον Alpha και μία παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, η συζήτηση ήρθε στο επίμαχο θέμα της Ελεονώρας Μελέτη.

Όπως ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, τη Δευτέρα ο Alpha «το δίχως άλλο» θα βγάλει δελτίο Τύπου αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day  -την πρωινή εκπομπή του καναλιού που προηγείται της Ελεονώρας Μελέτη- θα μιλήσει για το θέμα.

«Είναι κάτι που θα συμβεί αύριο, θα το δουν οι τηλεθεατές να συμβαίνει αύριο, απλώς δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση με δελτίο Τύπου. Δεν είναι κρυφό νομίζω, γράφτηκε σε όλα τα site, υπήρχαν πολλά θέματα, δεν ήταν ούτε αυτό κρυφό, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ούτε εμείς ούτε η Ελεονώρα ούτε το κανάλι. Πήγε να ξεκινήσει κάτι όμορφο, στην πορεία έπαψε να είναι πολύ όμορφο. Και στον έρωτα συμβαίνει, ξεκινάς με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά δεν σου βγαίνει. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν βγήκε, τελείωσε, θα δουν κάτι άλλο οι τηλεθεατές αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/75kx37