Νένα Μεντή: «Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για μένα. Τα ριάλιτι μας αποβλακώνουν»
Νέα

Νένα Μεντή: «Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για μένα. Τα ριάλιτι μας αποβλακώνουν»

Νένα Μεντή: «Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για μένα. Τα ριάλιτι μας αποβλακώνουν»

Η ηθοποιός δεν θα ήθελε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, παραχώρηση η Νένα Μεντή, η οποία μίλησε για την τηλεόραση, την τεχνολογία και πώς αυτή επηρεάζει τη νεολαία, ενώ αναφέρθηκε και στον εγγονό της, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

«Η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν μία σπάνια, τολμηρή και ελεύθερη γυναίκα που έκανε ότι ήθελε και όχι της επιβάλλανε. Για μένα αυτό είναι ευτυχία στον άνθρωπο, να κάνει αυτό που θέλει χωρίς φραγμούς» δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ο ηθοποιός στο θέατρο σπάνια έχει επιλογή, του τα «βάζουν» τα πράγματα. 15 χρόνια τώρα περνάω μία περίοδο στη ζωή μου πιο τυχερή και αυτόνομη, μπορώ να επιλέγω. Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για μένα. Έχει επικρατήσει αυτό το ριάλιτι που μας προσβάλλει πάρα πολύ και δεν παίρνουμε πρέφα ότι συμβαίνει αυτό. Έχουμε αποβλακωθεί. Τα μισά είναι απαράδεκτα!».

Την τηλεόραση δεν την πετάει, αλλά εκείνο που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι το θέατρο, γιατί ο θεατής σε βλέπει ζωντανό επί σκηνής και ο ηθοποιός έχει τη δυνατότητα να του μεταφέρει συναισθήματα.

«Οι νέοι έχουν πατήσει τη φλούδα της τεχνολογίας και τσουλάνε στο χάος. Έχουν απομονωθεί και βλέπω ανθρώπους νέους, μεσήλικες έφηβους να ανεβοκατεβάζουν αυτό το πράγμα. Τρελαίνομαι. Έχω πάει σε ένα ζευγάρι σε μαγαζί και τους είπα “παιδιά, δεν θα πείτε καμία κουβέντα;”», τόνισε.

«Εγώ γουστάρω φίλους, κρασάκι, χαρτιά… Δεν παίζω πια, γιατί πέθαναν οι μισοί, οι άλλοι μισοί δεν έχουν λεφτά», δήλωσε.

Ο άνθρωπος που την κάνει να λιώνει πραγματικά είναι ο εγγονός της και του έχει τρελή αδυναμία. «Μπορεί ο εγγονός μου να κοιτάει τη γιαγιά του και να παίρνει κάτι; Να του περάσω μία αξία;», αναρωτήθηκε.