Νικολέττα Βλαβιανού: Ο Νορβηγός πρώην άντρας της, το εγγόνι και η υποψηφιότητα
Νέα

Νικολέττα Βλαβιανού: Ο Νορβηγός πρώην άντρας της, το εγγόνι και η υποψηφιότητα

Νικολέττα Βλαβιανού: Ο Νορβηγός πρώην άντρας της, το εγγόνι και η υποψηφιότητα

Η Νικολέττα Βλαβιανού έγινε γιαγιά και στάθηκε στο πλευρό της κόρης της κατά τη διάρκεια του τοκετού.

«Η κόρη μου ήθελε να της κρατάω το χέρι στο μαιευτήριο, την ώρα που γένναγε. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, είναι ένα θαύμα», δήλωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day και συνέχισε:

«Δεν τις δίνω συμβουλές. Νομίζω ότι ξέρω τα λιγότερα όσον αφορά στη μητρότητα. Θεωρώ ότι η Μαρία είναι πολύ καλύτερη μάνα από εμένα. Εγώ ήμουν επίσης μικρή και δούλευα πάρα πολύ, ενώ εκείνη είναι πιο αφοσιωμένη, πιο δεμένη με το μωρό. Δεν το αφήνει καθόλου και το θαυμάζω. Εγώ στους τρεις μήνες δούλεψα, είχα κλείσει θέατρο».

Η ηθοποιός παντρεύτηκε έναν Νορβηγό, ωστόσο ο γάμος δεν κράτησε: «Η πορεία της ζωής μου δείχνει ότι μου αρέσουν οι εμπειρίες. Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας, με τον οποίο παντρευτήκαμε και κάναμε ένα πολύ ωραίο κορίτσι. Το πλάνο ήταν ότι θα έμενε εδώ για αρκετό καιρό, έτσι θα πήγαινε στην αρχή αλλά μετά δεν ταιριάξαμε. Νομίζω ότι φταίει η κακοδαιμονία της δουλειάς μας. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω πουθενά, ούτε σε ταξίδια ούτε τίποτα. Με ζήλευε και γενικά οι άντρες της ζωής μου με ζήλευαν, χωρίς να υπάρχει λόγος».

Η Νικολέττα έχει πάντα χώρο για τον έρωτα, αρκεί να μην είναι με ηθοποιό: «Δεν θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με ηθοποιό. Αυξάνεται η προσφορά και πραγματικά λυπάμαι τα κορίτσια που είναι με ηθοποιούς. Χώρος για έρωτα υπάρχει, αλλά στα ρεπό του θεάτρου. Υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις και εκεί συνδέεσαι μια χαρά. Γενικά είμαι αδέσμευτος τύπος».

Η Νικολέττα Βλαβιανού αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές με το ΚΚΕ.