Νίκος Γεωργιάδης: «Γιατί αποχώρησα από το “Ευτυχείτε”»
Νέα

Νίκος Γεωργιάδης: «Γιατί αποχώρησα από το “Ευτυχείτε”»

Νίκος Γεωργιάδης: «Γιατί αποχώρησα από το “Ευτυχείτε”»

Ο διευθυντής του περιοδικού «OK!» αποκαλύπτει στις Roomies το παρασκήνιο των παπαράτσι φωτογραφιών Κωστόπουλου - Λιόλιου

Καλεσμένος στις Roomies ήταν σήμερα ο Νίκος Γεωργιάδης και μίλησε για τις τηλεοπτικές εξελίξεις, τη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη, την αποχώρησή του από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και το παρασκήνιο των παπαράτσι φωτογραφιών του Πέτρου Κωστόπουλου με την Κατερίνα Λιόλιου που δημοσιεύθηκαν αποκλειστικά στο περιοδικό «ΟΚ!».

Η αποχώρηση από το «Ευτυχείτε»

«Σε εμάς συμβαίνει το εξής: Η “σύζυγος” είναι το περιοδικό “ΟΚ!” και η τηλεόραση είναι η “ερωμένη”», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης και αποκάλυψε για την αποχώρησή του από την εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου: «Η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά και το αξίζει. Υπάρχει μια πολύ δυνατή ομάδα εκεί, απλώς εγώ ένιωσα ότι δεν ταιριάζω σε αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να λέω ψέματα ποτέ.

Έγιναν κάποια πράγματα με εμένα και την Κατερίνα σε σχέση με την εκπομπή και με στενοχώρησαν. Η εκπομπή είναι επιτυχημένη και έχει βγει και πρώτη. Άρα αυτοί οι άνθρωποι εκεί με αρχηγό τον Θέμη Μάλλη κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Δεν είμαστε τελικά, όμως, όλοι για όλα. Παρακάλεσα τον Νίκο Κοκλώνη να με αποδεσμεύσει γιατί ένιωθα ότι δεν ήμουν καλός».

Ενώ, στην ερώτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου «πώς είναι τώρα οι σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου» απάντησε: «Δεν υπάρχει σχέση με την Κατερίνα και δεν νομίζω να ξαναϋπάρξει. Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να έχουν γίνει αλλιώς, ώστε να μην φθάσουμε σε αυτό το σημείο. Γιατί κακά τα ψέματα, είμαστε επαγγελματίες και στον χώρο μας δεν μπορείς να κάνεις πια μόνο μία δουλειά.

Σε μια ιδανική συνθήκη για εμένα θα ήταν αρκετό να έχω μόνο το περιοδικό που βρίσκεται σε ένα νέο περιβάλλον και θεωρώ ότι το προϊόν έχει γίνει ανώτερο και βγαίνει κάθε Σάββατο με “Τα Νέα”. Ιδανικά, λοιπόν, θα ήθελα να κάνω αυτό και το site, το znews που έχει δυναμώσει και η τηλεόραση δεν θα ήθελα να μου τρώει όλον τον χρόνο».

Η επιστροφή της Σπυροπούλου και οι παπαράτσι φωτογραφίες Κωστόπουλου – Λιόλιου

Για την τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Mega είπε: «Ξέρω ότι έχει κάνει μια συζήτηση, αλλά δεν έχουν πέσει ακόμη υπογραφές. Θα γυρίσει όμως, στην τηλεόραση».

Τέλος, για τις παπαράτσι φωτογραφίες του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό «ΟΚ!» αποκάλυψε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Κωστόπουλος αρνήθηκε τη σχέση με τη Λιόλιου. Θεωρώ ότι ένιωσε την ανάγκη να την υπερασπιστεί. Εγώ το ήξερα από την πρώτη στιγμή.

Οι φωτογραφίες που βγήκαν στο περιοδικό «ΟΚ!» είχαν τραβηχτεί έναν μήνα πριν να πάνε στο Ντουμπάι. Είχε αναγκαστεί να με πάρει ο Πέτρος Κωστόπουλος τηλέφωνο, επειδή έχουμε μια προσωπική σχέση και επειδή είναι ένας άνθρωπος στον οποίο οφείλω πολλά και με παρακάλεσε να μην τις δημοσιεύσω ακόμη γιατί η σχέση ήταν στην αρχή και θα έκανε κακό. Ήξερε κι εκείνος ότι θα του την “πέσουν” για τη διαφορά ηλικίας και τον σεβάστηκα για ένα μήνα, αλλά μετά έκανα τη δουλειά μου».

https://streamable.com/sz4uiz