Νίκος Κοκλώνης: Όλα όσα αποκάλυψε για το J2US λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Όλα όσα αποκάλυψε για το J2US λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα

Νίκος Κοκλώνης: Όλα όσα αποκάλυψε για το J2US λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα

Το «θρίλερ» με τον παρτενέρ της Σαρρή, η αδιαθεσία της Σταυροπούλου και η αποκάλυψη για την Καλογρίδη

Απόψε είναι η μεγάλη πρεμιέρα του Just the 2 of Us στο Open και όλα είναι έτοιμα για τα ανατρεπτικά ντουέτα στη σκηνή, αλλά και τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του για το πρώτο επεισόδιο του μουσικού show. Ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Έλα Χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχω ξυπνήσει από τις 6 το πρωί. Έχω άγχος για την πρεμιέρα. Μέχρι χθες δεν είχα άγχος. Από το βράδυ είπα “Θεέ μου έφθασε η ώρα ήρθε το Just”», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και ανέφερε: «Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποια δυσκολία, αλλά σίγουρα κάτι θα γίνει και μάλιστα πάνω στο ζωντανό. Όσον αφορά στα κείμενα μου επειδή έχω ένα μοναδικό τρόπο να παρουσιάζω δεν θα ακολουθήσω τίποτα».

Ο ίδιος βέβαια, αποκάλυψε πως και φέτος θα τον δούμε να τραγουδά στο show: «Θα επιστρέψω και θα τραγουδήσω».

Η αντικατάσταση της Πηγής Δεβετζή και οι εκπλήξεις του show

Για την αντικατάσταση της Πηγής Δεβετζή στα πρώτα live του J2US αποκάλυψε: «Έχουμε θρίλερ το βράδυ γιατί πρέπει να αποφασίσουμε ποιος θα πάρει τη θέση της Πηγής Δεβετζή και θα τραγουδήσει μαζί με την Έφη Σαρρή. Και το τι θα τραγουδήσει, γιατί έχουμε μια σέξι εκδοχή και μια μπαλάντα και αυτό εξαρτάται από τον παρτενέρ», είπε και πρόσθεσε πως υπάρχουν δυο υποψήφιοι για τη θέση της Δεβετζή, ενώ ανέφερε με χιούμορ: «Αν είναι ο Τρύφωνας δεν χρειάζεται πρόβες».

Όσον αφορά στην πρώτη εικόνα του από τα ζευγάρια, ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε: «Έχω πάθει σοκ με τη Ραχήλ Μακρή. Την είδα χθες και δεν είχε καμία σχέση με το προφίλ που έχει βγάλει ως πολιτικός. Και το άλλο ζευγάρι που είπα πως θα περνώ καλά είναι η Ευρυδίκη με τον Τριαντάφυλλο. Μου αρέσουν και νομίζω ότι θα σκίσουν».

Και συνέχισε: «Φέτος τα ζευγάρια είναι ένα κι ένα και δεν ξέρω πως θα ψηφίσει ο κόσμος. Στο πρώτο θα έχουμε την παρουσίαση των ζευγαριών και δεν θα έχουμε αποχώρηση».

Σχετικά με τις εκπλήξεις που ετοιμάζει στο show ανέφερε: «Πέρασα μια σεζόν που δέχτηκα bullying για τη φωνή μου. Επειδή έχω φωνή, έβαλα δίπλα μου ένα δάσκαλο για να με προπονήσει. Φέτος, λοιπόν, θα παρουσιάσω ένα νέο συνεργάτη και θα του ζητήσω να κάνει το ίδιο και με τα ζευγάρια».

To spoiler για την πρεμιέρα και η αδιαθεσία της Βίκυς Σταυροπούλου

Μπορεί μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης, να μην αποκάλυψε ποιος θα είναι ο νέος συνεργάτης του, αλλά φρόντισε να δώσει το spoiler για την πρεμιέρα, λέγοντας πως η Νατάσα Καλογρίδη θα τραγουδήσει απόψε το Μusic της Madonna

Τέλος, για την περιπέτεια υγείας της Βίκυς Σταυροπούλου ανέφερε: «Χθες έλαβα ένα μήνυμα που με ρωτούσε ένας φίλος αν θα ακυρωθεί το Just λόγω της αδιαθεσίας της Βίκυς. Επικοινώνησα και μου είπε ότι έφαγε ένα χαλασμένο γιαούρτι και δεν ήταν καλά. Γι’ αυτό δεν πήγε και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Αλλά τώρα είναι καλά και θα είναι στη θέση της κανονικά».

https://streamable.com/mtaf4b