Νίκος Κοκλώνης: Στο δυναμικό της Barking Well o Πέτρος Μπούτος
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Στο δυναμικό της Barking Well o Πέτρος Μπούτος

Νίκος Κοκλώνης: Στο δυναμικό της Barking Well o Πέτρος Μπούτος

Η κίνηση ματ που συζητάει όλη η τηλεοπτική αγορά

Πανίσχυρος παίκτης στον χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών έχει αναδειχτεί πλέον ο Νίκος Κοκλώνης και η Barking Well. Οι επαγγελματικές επαφές του με τον Πέτρο Μπούτο είχαν ξεκινήσει πριν εκείνος αποχωρήσει από το Mega Channel, αφού πέρα από το Roomies, ο Νίκος σχεδιάζει και άλλες παραγωγές για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από τον περασμένο μήνα, ο Πέτρος Μπούτος είχε θεαθεί στα γραφεία του Νίκου Κοκλώνη στο Κορωπί, ενώ είναι γνωστή και η στενή σχέση που διατηρεί ο πρώτος με την Έλενα Κατραβά, που συνεργάζεται από τον περασμένη σεζόν με τον παρουσιαστή του J2US.

Όπως επιβεβαιώνει και το Znews, ο νέος ισχυρός άντρας των εγχώριων media έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του Mega, αφού στο πλάνο του Νίκου Κοκλώνη είναι να προσθέσει κι άλλες παραγωγές από τα μέσα της φετινής σεζόν, ακόμα και στον τομέα της μυθοπλασίας, όπως έχει ακουστεί.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο Νίκος Κοκλώνης κάνει συζητήσεις όχι μόνο με το Open και το Mega, αλλά και με τον Alpha, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις και με υψηλά στελέχη του ΑΝΤ1.

Σύντομα μάλιστα αναμένονται οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις….