Νίκος Κοκλώνης: To αποκαλυπτικό Tik Tok με σέξι και μυστηριώδη διάθεση!
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: To αποκαλυπτικό Tik Tok με σέξι και μυστηριώδη διάθεση!

Νίκος Κοκλώνης: To αποκαλυπτικό Tik Tok με σέξι και μυστηριώδη διάθεση!

Μουσική επιλογή με συγκεκριμένο μήνυμα;

Αίσθηση προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής το Insta story από το Tik Tok του διάσημου παρουσιαστή και παραγωγού, Νίκου Κοκλώνη από την κρεβατοκάμαρα της πολυτελούς κατοικίας του στα νότια προάστια.

Εντύπωση έκανε επίσης, εκτός από το καλογυμνασμένο κορμί του, και η επιλογή του μελαγχολικού τραγουδιού που έντυσε μουσικά το στόρι (Goodbye my lover), και συνοδευόταν μάλιστα από το ανάλογο hashtag καθώς και το μήνυμα «μένουμε σπίτι».

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ο συγκεκριμένος τίτλος απευθυνόταν κάπου συγκεκριμένα ήταν απλά ένα τραγούδι που αρέσει στον Νίκο. Δεν πάει πολύς καιρός εξάλλου από τη συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire όπου μεταξύ άλλων δήλωνε: «Το τίμημα της επιτυχίας για μένα είναι να μην έχω προσωπική ζωή».

Πάντως, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που είχαν βρεθεί στο J2US, o Νίκος πέρασε τις προηγούμενες μέρες κλεισμένος στο σπίτι κάνοντας συνεχή τεστ κορονοϊού. Από αύριο πάντως θα μπορεί να μετακινείται με ασφάλεια για επαγγελματικούς λόγους, αφού το λαμπερό μουσικό show του Open επιστρέφει ζωντανά το ερχόμενο Σάββατο.

Φυσικά, ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα δεν ξεκουράστηκε καθόλου καθώς βρισκόταν σε αδιάκοπη επικοινωνία με τους συνεργάτες του προετοιμάζοντας τα επόμενα του τηλεοπτικά projects που θα συζητηθούν πολύ!