Νίκος Μάνεσης: «Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς ενός πενηντάρη τότε να μην συνεργαστούμε»
Νέα

Νίκος Μάνεσης: «Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς ενός πενηντάρη τότε να μην συνεργαστούμε»

Νίκος Μάνεσης: «Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς ενός πενηντάρη τότε να μην συνεργαστούμε»

Όσα είπε για την τηλεθέαση και η έκπληξη της συζύγου του, Φαίης Μαυραγάνη

Ο Νίκος Μάνεσης ήταν καλεσμένος του Τάκη Χατζή στο Direct και δεν μάσησε τα λόγια του.

«Εγώ πηγαίνω πάντα κόντρα όταν μου λένε ότι κάτι δεν γίνεται. Με το δεν γίνεται δεν γίνεται γεννήθηκε η εναλλακτική ενημέρωση» είπε.

Στην κατηγορία ότι «τα παίρνει όλα ανάποδα» απάντησε στέλνοντας το δικό του μήνυμα:

«Σε ένα επάγγελμα όπου υπάρχουν αρκετοί που κάνουν ότι δουλεύουν, υπάρχουν και μερικοί που δουλεύουν και τιμούν το ψωμί που τρώνε. Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για την εργατικότητά μου και τις γνώσεις μου για την τηλεόραση. Η ιδιορρυθμία μου είναι να σπάω την πιάτσα και να λέω “μπορείς να ακολουθείς τους ρυθμούς μου;”. Είμαι 50 χρονών. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς ενός πενηντάρη τότε να μην ξεκινήσουμε τη συνεργασία. Και όσοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν δεν συνεργαστήκαμε. Το να φωνάζεις σε κάποιον που κοιμάται στον χώρο της δουλειάς είναι ιδιορρυθμία; Δεν έχω απολυτότητα σε ζητήματα που δεν γνωρίζω» είπε.

«Έλεγα στους εργοδότες μου πάντα ναι και τελικά το εκμεταλλεύονταν. Ήμουν ευκολόπιστος και έχω βιώσει αρκετές φορές το ότι οι ευεργετηθέντες ήταν τα μεγαλύτερα παλιοτόμαρα. Αυτά είναι λάθη. Μπήκα και παραμένω σε έναν χώρο που μπήκα συμπτωματικά -εγώ δεν ήθελα να γίνω δημοσιογράφος» είπε.

https://streamable.com/mezbw1

Η έκπληξη της συζύγου του

«Η Φαίη είναι από τα πιο αγνά παιδιά στον χώρο» είπε για τη σύζυγό του προτού εμφανιστεί σε σύνδεση η ίδια.

Όπως είπε τα βολεύουν στο σπίτι μόνο επειδή είναι και οι δύο δημοσιογράφοι και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον.

«Τον θαυμάζω απόλυτα σε όλα. Είναι υπόδειγμα συζύγου, επαγγελματία, ανθρώπου, καθαρός, αγνός» είπε και εξήγησε ότι δεν θα αναλάμβανε εκπομπή που θα ήταν απέναντι στον σύζυγό της.

Σε μια χιουμοριστική στιχομυθία μάλιστα ο Νίκος Μάνεσης ρώτησε τη σύζυγό του τι κάνουν τα παιδιά και τι φαΐ είχαν στο σπίτι.

«Είχα τρακ» είπε για το πρώτο τους ραντεβού.

https://streamable.com/j1mq6v

Το «60 λεπτά Ελλάδα»

«Δεν πάει άλλο» είπε για την απόφασή του να μην ξανακάνει τη δημοφιλή ταξιδιωτική του εκπομπή καθώς όπως εξήγησε δούλευε 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς διακοπή.

«Σε κάποιο νησί που πήγα όπου κομματιάστηκα στη δουλειά επειδή δεν έβγαλα του δημάρχου δυο πλάνα από την παιδική χαρά που είχε φτιάξει μου είχε κάνει δημόσια καταγγελία» είπε.

Από την άλλη υπήρξαν δήμαρχοι που έγιναν φίλοι του και ένας από αυτούς είναι και ο δήμαρχος Σύμης που βγήκε σε σύνδεση για να μιλήσει.

https://streamable.com/uqyc7r

Το μέλλον του στην τηλεόραση

Τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση; «Να σταματήσω να είμαι μπροστινός και να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω πολύ καλά, να στήνω εκπομπές. Υπάρχουν κι άλλες δουλειές που μπορείς να κάνεις στην τηλεόραση».

Παραγωγή ή αρχισυνταξία; «Παραγωγή» είπε.

«Η δική μου η προσπάθεια θα ήταν να με επιχειρήματα να αποτρέψω τα παιδιά μου από αυτό το επάγγελμα. Η κόρη μου είναι καλλιτεχνική φύση, της αρέσει το animation. Για τον γιο μου είναι ακόμα νωρίς» είπε.

«Είναι ανόητος όποιος επιλέγει να ενημερωθεί μέσα από τα social media. Είναι η χαρά της διασποράς ψευδών ειδήσεων».

«Έχει γίνει μέχρι και κλοπή καλεσμένων, αλητείες για την τηλεθέαση. Υπήρχαν ομηρίες. Θα ήμουν ευτυχής αν καταργούνταν οι μετρήσεις» είπε.

https://streamable.com/9nud62