Νίκος Ψαρράς: «Για πολλά χρόνια ήμουν ένα UFO…»
Νέα

Νίκος Ψαρράς: «Για πολλά χρόνια ήμουν ένα UFO…»

Νίκος Ψαρράς: «Για πολλά χρόνια ήμουν ένα UFO…»

Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του ως ηθοποιός

Στο περιοδικό Hello! και τον Γιάννη Βίτσα μίλησε ο Νίκος Ψαρράς για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και πώς κατάφερε να ξεχωρίσει.

Αισθάνεσαι τυχερός στη ζωή;

Θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα το αντίθετο. Ξεκίνησα από ένα χωριό της Θεσσαλονίκης και, παρόλο που ήρθα στην Αθήνα χωρίς να γνωρίζω κανέναν, μου δόθηκαν αμέσως κι απλόχερα ευκαιρίες.

Τι μέτρησε πέραν του ταλέντου σου;

Δεν ξέρω τι είναι ταλέντο. Θεωρώ ότι περιλαμβάνει πολλά. Η τύχη είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι. Το να είσαι επικοινωνιακός επίσης, όπως και το να είσαι αγαπητός, δίκαιος, αλλά κι η λύση σε αυτό που ψάχνουν κάθε φορά. Για πολλά χρόνια ήμουν ένα UFO που ήρθα από αλλού και δεν γνώριζα κανέναν. Πολλοί αναρωτιόνταν από που ήμουν, ποιος με βοηθούσε, ποιον είχα κι εγώ δεν είχα κανέναν. Με το πέρασμα του χρόνου, βέβαια, έκανα καλούς φίλους σε αυτήν τη δουλειά, τους αγαπώ, με αγαπούν και χαίρομαι όταν συνεργαζόμαστε. Η θεατρική συνάντηση κάθε χρονιά είναι πολύ σημαντική. Είναι σπουδαίο να ξαναβρίσκεσαι με ανθρώπους με τους οποίους χαίρεσαι να είσαι μαζί στη σκηνή και τους οποίους, κυρίως, θαυμάζεις.