Nomads: Σκηνές από τα παραλειπόμενα του αποψινού επεισοδίου
Νέα

Nomads: Σκηνές από τα παραλειπόμενα του αποψινού επεισοδίου

Nomads: Σκηνές από τα παραλειπόμενα του αποψινού επεισοδίου

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στη Μαδαγασκάρη, οι “Εισβολείς” του Nomads είναι αναγκασμένοι να διαμένουν στην αφιλόξενη Σαβάνα. Και μπορεί οι παλαίμαχοι του Survivor να κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους σερί, κερδίζοντας σημαντικές δοκιμασίες και αναγκάζοντας την αντίπαλη ομάδα να σε ψηφοφορία αποχώρησης, όμως το νησί δεν το έχουν δει ακόμη. Λίγο πριν την μεγάλη μάχη με τους Επίλεκτους για την Επικράτεια, το Znews έχει εικόνες από το παρασκήνιο του παιχνιδιού, στη Μαδαγασκάρη.

Οι δύο γυναίκες των Εισβολέων αποφάσισαν να χαρούν τη θάλασσα, που δεν είναι προσβάσιμη από τη Σαβάνα. Φόρεσαν το μαγιό τους και απόλαυσαν λίγα λεπτά χαλάρωσης. Θα καταφέρουν να κερδίσουν ακόμη περισσότερες στιγμές ξεγνοιασιάς; Ή μήπως οι Επίλεκτοι θα μείνουν για τρίτη εβδομάδα στο παραδεισένιο νησί;

Τι θα δούμε απόψε

Στο αποψινό επεισόδιο, οι «Επίλεκτοι» και οι «Εισβολείς» θα αναμετρηθούν για ακόμη μια φορά. Θα παρακολουθήσουμε όπως αναφέραμε το αγώνισμα Επικράτειας που θα καθορίσει το ποια ομάδα θα πάει στο «Νησί» και ποια θα πάρει το δρόμο για την αφιλόξενη περιοχή, τη «Σαβάνα». Το αγώνισμα απαιτητικό και η ένταση δεν θα αργήσει να έρθει.

Επιπλέον, όποια ομάδα κερδίσει την Επικράτεια θα κερδίσει και ένα ακόμη έπαθλο πολύ σημαντικό… και πολύ προσωπικό! Την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα από την WIND, τον μεγάλο χορηγό του NOMADS.