Ντέμη Γεωργίου: «Προσπαθούμε να μην χωρίσουμε με την Άλκηστη»
Νέα

Ντέμη Γεωργίου: «Προσπαθούμε να μην χωρίσουμε με την Άλκηστη»

Ντέμη Γεωργίου: «Προσπαθούμε να μην χωρίσουμε με την Άλκηστη»

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Σε μια δύσκολη περίοδο βρίσκεται αυτές τις μέρες λόγω του λουκέτου που μπαίνει στην εστίαση η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, μαζί με τις δυσκολίες στα επαγγελματικά της, προσπαθεί να διαχειριστεί και την κρίση στη σχέση με την σύζυγό της Άλκηστη Αλεξανδράτου.

Μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε» η Ντέμη αποκάλυψε πως δεν έχει χωρίσει από την Άλκηστη, αλλά η απόφασή της να φύγει στο εξωτερικό έχει φέρει τριγμούς στη σχέση τους. «Δεν έχω χωρίσει με την Άλκηστη. Δεν χωρίσαμε, απλώς έφυγε για το εξωτερικό. Η απόσταση μου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Μαζί είμαστε ακόμη», είπε χαρακτηριστικά.

«Εμένα η ζωή μου είναι εδώ. Είμαι εδώ, ζω εδώ, έχω το εστιατόριο και προσπαθώ με αυτό. Οπότε δύσκολα θα το αφήσω και θα φύγω. Όταν ο σύντροφός σου περνά την καλύτερη περίοδό του, δεν φεύγεις. Γκρινιάζω εγώ, είμαι drama queen. Αλλά προσπαθούμε πάρα πολύ για να μην χωρίσουμε», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφερόμενη στο MasterChef είπε: «Δεν έχω καμιά πρόταση, αντιθέτως τους έχω προσεγγίσει εγώ για κάτι vegan που θέλω να κάνω, αλλά δεν είχα ανταπόκριση».

https://streamable.com/nau217