Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη για τις μηνύσεις που κατέθεσε:  «Είναι άτομα που έχουν κάνει δημόσιες δηλώσεις εις βάρος του και έχουν υπερβεί τα όρια»
Νέα

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη για τις μηνύσεις που κατέθεσε: «Είναι άτομα που έχουν κάνει δημόσιες δηλώσεις εις βάρος του και έχουν υπερβεί τα όρια»

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη για τις μηνύσεις που κατέθεσε:  «Είναι άτομα που έχουν κάνει δημόσιες δηλώσεις εις βάρος του και έχουν υπερβεί τα όρια»

Γιατί κατέθεσε μήνυση ειδικά κατά του Ανδρέα Ηλιάδη;

Τρεις μηνύσεις κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο δικηγόρος του, κ. Γεωργακόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και εξήγησε ειδικά γιατί κατατέθηκε μήνυση κατά του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη.

Όπως είπε, ο κύριος Ηλιάδης ποτέ δεν ενημέρωσε τον Μάνο Δασκαλάκη για πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και διαψεύδουν τα λεγόμενα του γιατρού.

Μάλιστα εξεπλάγην ο Μάνος Δασκαλάκης από τη συνέντευξη του γιατρού διότι ανέφερε πράγματα που δεν υπάρχουν στην επίσημη κατάθεσή του.

«Αν είχε μία σκέψη τέτοια η οδός που έπρεπε να ακολουθήσει είναι η θεσμική όχι να ενημερώσει τον πατέρα αλλά τον Εισαγγελέα και τη διεύθυνση του νοσοκομείου» τόνισε ο δικηγόρος.

«Για τις άλλες μηνύσεις δεν μπορώ να αποκαλύψω τα πρόσωπα. Δεν είναι γιατροί, το ξεκαθαρίζω, είναι άτομα που έχουν κάνει δημόσιες δηλώσεις εις βάρος του κ. Δασκαλάκη και έχουν υπερβεί τα όρια.

Ο κ. Δασκαλάκης έχει μια στωική στάση για τον τρόπο που συζητούνται ορισμένα πράγματα για το πρόσωπό του.

Είναι επιλογή μας να μην διαρρεύσουν τα ονόματα».

Σχετικά για το αν θα είναι πολιτική αγωγή για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο νομικός εκπρόσωπος του πατέρα δήλωσε ότι δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας.

Όταν περιέλθει στα χέρια τους «θα αποφασίσουμε τις ενέργειές μας για την υπόθεση αυτή».