Οι καλλιτέχνες θυμούνται τις ιστορίες πίσω από τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ερμήνευσαν
Νέα

Οι καλλιτέχνες θυμούνται τις ιστορίες πίσω από τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ερμήνευσαν

Οι καλλιτέχνες θυμούνται τις ιστορίες πίσω από τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ερμήνευσαν

Δέσποινα Βανδή, Αποστολία Ζώη, Γιώργος Τσαλίκης και άλλοι μιλούν για τις αγαπημένες μελωδίες των γιορτών

Γιορτές χωρίς χριστουγεννιάτικα τραγούδια δεν γίνονται και οι αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες θυμούνται τις ιστορίες πίσω από τα γιορτινά κομμάτια που ερμήνευσαν. Η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μαρτάκης, η Αποστολή Ζωή, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Γιώργος Τσαλίκης μιλούν στο «Έλα Χαμογέλα» για τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους που έχουν γίνει μεγάλα hits.

Πρώτο και καλύτερο το τραγούδι «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή που κυκλοφόρησε το 2001: «Δεν το περιμέναμε και ούτε είχε περάσει από το μυαλό μας, όταν κάναμε αυτό το τραγούδι. Κάθε χρόνο όταν στολίζω το δέντρο με μια φίλη και τα παιδιά μας βάζω τρία τραγούδια: της Mariah Carey, του George Michael και τα “Χριστούγεννα”. Και έτσι ξεκινά η εορταστική περίοδος για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

«Το 2005, Χριστούγεννα κυκλοφορεί “Το καλύτερο δώρο” σε συνεργασία με τους 4 Play. Το άκουσα στο ραδιόφωνο και ακόμη μου φαίνεται απίστευτο ότι υπάρχει και έχει αγαπηθεί τόσο πολύ. Στα γυρίσματα υπήρχε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και ζήσαμε πολύ νωρίτερα τα Χριστούγεννα. Έζησα δυο μήνες τα Χριστούγεννα εκείνη τη χρονιά», είπε η Αποστολία Ζώη.

«Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι μου “Ως τα Χριστούγεννα” κυκλοφόρησε το 2010. Ήταν δική μου ιδέα να πω ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Το αστείο είναι ότι σε περιοδεία το καλοκαίρι που ζητούν αυτό το τραγούδι», αποκάλυψε ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε τραγουδήσει το 2002 το «Μια χαρά» και αποκάλυψε: «Μου αρέσουν πολύ οι γιορτές και οι άνθρωποι που αγκαλιάζονται και είναι μαζί αυτές τις μέρες. Έχω τραγουδήσει για όλες τις εποχές και για την Πρωτοχρονιά. Κάθε τραγούδι το θυμάμαι και είμαι χαρούμενος.  Όταν ήμουν στο στούντιο και τραγουδούσα το συγκεκριμένο κομμάτι χοροπηδούσα»

«Το 2002 οι ONE κυκλοφόρησαν το “Έχω τόσα να σου πω” και ο Γιώργος Θεοφάνους μας ζήτησε να κάνουμε ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι και κάναμε το Last Christmas του George Michael των Wham», είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.