Όλγα Τρέμη: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την παραίτησή της και ο αντικαταστάτης της
Νέα

Όλγα Τρέμη: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την παραίτησή της και ο αντικαταστάτης της

Όλγα Τρέμη: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την παραίτησή της και ο αντικαταστάτης της

Η εκπομπή της συνεχίζεται με νέο παρουσιαστή

Παρελθόν αποτελεί από το κρατικό κανάλι η Όλγα Τρέμη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ:

“Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1.

Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ”.

Η δημοσιογράφος μετά από μακρόχρονη απουσία από την τηλεόραση ανέλαβε από τις 18 Νοεμβρίου την παρουσίαση του “10”, κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Μάλιστα είχαν ακουστεί “φωνές” αντιρρήσεων για τις απολαβές της (τις οποίες κατ’ αποκλειστικότητα σας είχε παρουσιάσει πρώτο το Znews) ενώ παίρνει σύνταξη και η ίδια, μιλώντας στην Ντέπυ Γκολεμά και στο Znews είχε ξεκαθαρίσει ότι η αμοιβή της δεν θα ξεπερνά τη σύνταξή της, που θα διακόψει.

Η εκπομπή “10” θα συνεχιστεί κανονικά και μάλιστα τη θέση της στην παρουσίαση θα πάρει ο δημοσιογράφος Φάνης Παπαθανασίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Znews το κλίμα στην εκπομπή -κυρίως πίσω από τις κάμερες- δεν ήταν ιδιαίτερα καλό και σε αυτό συνέβαλαν πιθανότατα και τα χαμηλά -τουλάχιστον χαμηλότερα των προσδοκιών- νούμερα τηλεθέασης.

Παρόλα πηγές της ΕΡΤ ανέφεραν στην Ντέπυ Γκολεμά ότι η παραίτηση της κυρίας Τρέμη τους αιφνιδίασε αφού δεν είχε δώσει “δείγματα” ότι θα κάνει αυτή την κίνηση.