Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1
Νέα

Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Το αρνητικό κλίμα στον ΣΚΑΪ και ο «σπόρος» της Φαίης Σκορδά - Το ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα»

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Το παρασκήνιο της ένταξής του στο δυναμικό της πρωινής ζώνης του σταθμού παρουσίασε η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Το γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου κράτησε τα σκήπτρα στους πίνακες τηλεθέασης για το πρώτο τετράμηνο της σεζόν έφερε «πονοκέφαλο» στην ομάδα του «Πρωινού» με αποτέλεσμα να πέσει στο τραπέζι η πρόταση «βόμβα» για να επιστρέψει ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, ο δημοσιογράφος ήταν δυσαρεστημένος με το ευρύτερο αρνητικό κλίμα στον ΣΚΑΪ σε συνδυασμό με το ότι για οποιαδήποτε εμφάνιση ή δήλωση έπρεπε να πάρει άδεια από το κανάλι γι΄αυτό και εκμεταλλεύτηκε τον όρο του συμβολαίου του που έλεγε ότι μπορούσε να αποδεσμευθεί εφόσον το επιθυμούσε στις 31/12. Για εκείνον δεν ήταν επιλογή το να περιμένει τη λήξη της σύμβασης και να πληρώνεται κανονικά δεδομένων των συνθηκών.

Στη απόφασή του συντέλεσε και ένα επιπλέον περιστατικό μεσα στις γιορτές, όταν δέχτηκε πρόταση από τον Αντώνη Ρέμο για να μετέχει στο πρωτοχρονιάτικο σόου του Mega και αυτό δεν συνέβη.

Όταν η Φαίη Σκορδά μεταβίβασε την ιδέα να επιστρέψει  στο κανάλι του Αμαρουσίου ακολούθησαν άμεσα οι απαραίτητες ζυμώσεις με αποτέλεσμα τη συμφωνία – express που ανακοίνωσε ο ANT1.

https://streamable.com/t2nmb6

Όσο για το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο με προοπτική ανανέωσης και για την επόμενη χρονιά.

https://streamable.com/s8txbh