Πάνος Καλίδης: Η σχέση του με τη Λεάννα Μάρκογλου, το ενδεχόμενο ενός γάμου και οι φοβίες
Νέα

Πάνος Καλίδης: Η σχέση του με τη Λεάννα Μάρκογλου, το ενδεχόμενο ενός γάμου και οι φοβίες

Πάνος Καλίδης: Η σχέση του με τη Λεάννα Μάρκογλου, το ενδεχόμενο ενός γάμου και οι φοβίες

Δεν μπήκε στο Πάνθεον

Καλεσμένος στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark βρέθηκε ο πρώην Survivor Πάνος Καλίδης και ήταν απολαυστικός στις απαντήσεις του.

Θα ήθελε να ξαναμπεί στο Survivor. Είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ και αν του δινόταν η ευκαιρία θα το έκανε ξανά μετά χαράς. «Θα έφευγα ακριβώς την ίδια στιγμή. Δεν μπορούσα δώσω τίποτα ούτε αγωνιστικά ούτε ψυχικά», δήλωσε.

Είναι κλειστοφοβικός, αρρωστοφοβικός και γαμοφοβικος. Θα προτιμούσε να πάει με τις σκάλες από το να κλειστεί έστω και  μια ώρα στο ασανσέρ με τον Αλέξη Παππά ή με τον Τζέιμς Καφετζή. Στο δίλημμα απάντησε ότι θα προτιμούσε με την Άννα Μαρία.

Στις προτεραιότητές του είναι το σεξ, το φαγητό και ο ύπνος. «Ο οργανισμός εκεί μπαίνει σε μια κατάσταση που δεν σκέφτεται καν το σεξ. Βιολογικά δεν υπάρχει. Δεν μπορούσα εκεί μέσα να δω κάποια κοπέλα σαν γυναίκα».

Το μεγαλύτερο hate comment που έχει δεχτεί είναι για την υγεία του. «Όταν αφήνει κάποιος τη χολή του δεν θα ασχοληθώ ή θα φάει block αν έχω χρόνο».

Ο πιο συχνός λόγος που μαλώνει με τη Λεάννα Μάρκογλου είναι επειδή ξεχνάει τα ντουλάπια του σπιτιού ανοιχτά και επειδή είναι ζηλιάρης. «Όταν νιώθεις κάτι για τον άλλον πρέπει να το λες. Δεν θα σταματήσω να λέω το τι νιώθω μετά από 17-18 χρόνια μαζί. Θέλω να το κάνουν όλοι, δεν είναι δεδομένο. Μπορεί ο χρόνος να αλλοιώσει τη σπιρτάδα της αρχής».

Η Λεάννα ήταν θαυμάστρια και πελάτισσα, ήταν θαμώνας σε ένα νυχτερινό κέντρο που τραγούδαγε και είχε μπει στο καμαρίνι να τον γνωρίσει. «Γνωριστήκαμε και τη ρώτησα αν την ενδιαφέρει να με βάψει. Χρειαζόμουν έναν άνθρωπο, τη δοκίμασα, με έβαψε, μου άρεσε γενικά. Ξεκίνησε να δουλεύει μαζί μου για 4 χρόνια και η σχέση ήρθε ένα χρόνο μετά. Ήταν καθαρά επαγγελματικά στην αρχή, με βοηθούσε σε πολλά πράγματα».

Το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο. «Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Είναι κάτι που θα έρθει αν είναι κάτι που το θέλει η Λεάννα. Εμένα με ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί η σχέση ενώπιον του Θεού. Δεν ξέρω καν αν θέλει εκείνη. Είναι πιθανό να της κάνω πρόταση και να αρνηθεί».

https://streamable.com/759bch