Παρελθόν η Μπάγια Αντωνοπούλου από τον ΑΝΤ1
Νέα

Παρελθόν η Μπάγια Αντωνοπούλου από τον ΑΝΤ1

Παρελθόν η Μπάγια Αντωνοπούλου από τον ΑΝΤ1

Στη λύση της συνεργασίας με την Μπάγια Αντωνοπούλου κατέληξε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος που πριν από λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από την ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη, δεν ανήκει πια στο δυναμικό του σταθμού. Οι πληροφορίες την ήθελαν να επιστρέφει στο πρωινό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου, με τον Νίκο Ρογκάκο. Ωστόσο, η δημοσιογράφος φαίνεται πως απομακρύνεται από το κανάλι.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, η Διεύθυνση Ειδήσεων του σταθμού πρότεινε στην Αντωνοπούλου να επιστρέψει ως ρεπόρτερ στο Δελτίο.  Πρόκειται για τη θέση από όπου και ξεκίνησε να εργάζεται για το κανάλι. Η δημοσιογράφος απέρριψε την πρόταση, με αποτέλεσμα ο ΑΝΤ1 να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας μαζί της.

Η ένταση στο “Καλημέρα Ελλάδα και η αποχώρηση

Θυμίζουμε πως πριν από ένα μήνα περίπου και στα μέσα της εβδομάδας, η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν εμφανίστηκε στο πλατό του “Καλημέρα Ελλάδα”. Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλούσε τότε για αδιαθεσία της δημοσιογράφου. Όπως έλεγε μάλιστα τότε, η συνεργάτης του, καθώς δούλευε και το καλοκαίρι δεν είχε πάρει άδεια και χρειαζόταν ξεκούραση. Ωστόσο, το ρεπορτάζ ήθελε τον έμπειρο παρουσιαστή να χάνει την ψυχραιμία του με την Μπάγια Αντωνοπούλου την προηγούμενη ημέρα. Ο καβγάς οδήγησε την δημοσιογράφο στην αποχώρηση που τελικά έμελλε να είναι και έξοδος από το κανάλι.

Ωστόσο, τόσο η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης, όσο και ο ΑΝΤ1 δεν θέλησαν να σχολιάσουν το περιστατικό.