Πέννυ Μπαλτατζή: «Ματαιώθηκα. Έλεγα στον Χρήστο “βρες άλλη, κάνε παιδί με άλλη”»
Νέα

Πέννυ Μπαλτατζή: «Ματαιώθηκα. Έλεγα στον Χρήστο “βρες άλλη, κάνε παιδί με άλλη”»

Πέννυ Μπαλτατζή: «Ματαιώθηκα. Έλεγα στον Χρήστο “βρες άλλη, κάνε παιδί με άλλη”»

Ο «Γολγοθάς» με τις αλλεπάλληλες αποβολές και η μάχη της μητέρας της με θέματα ψυχικής υγείας

Καλεσμένη στις «Μαμά-δες» ήταν η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τη ζωή της, αλλά και όλα όσα την έχουν σημαδέψει.

Τις αποβολές μέχρι να αποκτήσει τα παιδιά της, αλλά και για τον σύζυγό της, ο οποίος είναι η ήρεμη δύναμη στη ζωή της.

«Πίστεψα ότι ήταν ανέφικτο να κάνω παιδιά. Έφτασα στο τσακ ότι θα πάω για υιοθεσία. Όταν παντρεύτηκα με τον Χρήστο, δεν ρωτήθηκα, θεώρησα ότι θα κάνουμε παιδιά, ότι θα είναι η ολοκλήρωσή μας. Έμεινα αμέσως έγκυος, αυτό είναι το φοβερό. Η μαμά μου είχε ALS πάλευα να ισορροπήσω μέσα μου όλα αυτά που έχω βιώσει μαζί της και αυτά που δεν θα βιώσω μαζί της και αυτά που βιώνω τώρα».

«Στο εκείνη τη στιγμή μετά από λίγους μήνες μάθαμε ότι το μωράκι δεν μεγαλώνει σωστά και μας είπαν να κάνουμε διακοπή. Ήταν συνειδητή. Έγινε αυτό και έμεινα έγκυος και ήταν εξωμήτριο. Το πρώτο δεν με διέλυσε, στη δεύτερη ματαιώθηκα και ένιωθα ανήμπορη για το οτιδήποτε».

«Έκανα εξωσωματική, έμεινα έγκυος με δίδυμα, τα έχασα με διαφορά εβδομάδας».

Παράλληλα αναφέρθηκε στα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα της.

«Εγώ γνώρισα τη μαμά μου άρρωστη. Συμβουλεύω όσοι αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο να ζητήσουν βοήθεια, είναι αδιαπραγμάτευτο, σε καταπίνει αυτό, σε ρουφάει. Όσο το αφήνεις είναι σαράκι».

«Η μαμά μου δεν ήταν αφημένη, ήταν αρνητική στο να πάρει κάτι ήταν η κλασσική περίπτωση που ενώ είχε ένα ωραίο μυαλό, ήταν συτντηρητική σταθέματα ψυχικής υγείας που δεν μπορούσε να δεχτεί ένα φάρμακο ισορροπιστή από τον ψυχίατρο, το δέχτηκε από τον παθολόγο».

«Πέθανε η μαμά μου παραιτήθηκα από όλη την όλη προσπάθεια για παιδιά. Ματαιώθηκα, έλεγα στον Χρήστο, βρες άλλη, κάνε παιδί με άλλη».

Διαβάστε ακόμα

Πέννυ Μπαλτατζή: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για την ψυχικά άρρωστη μητέρα της – «Νόμιζα ότι όλες οι μαμάδες ήταν έτσι»

Πέννυ Μπαλτατζή: «Ήταν θέμα αξιοπρέπειας το ότι έφυγα από μια συνεργασία…»