Ράδιο Αρβύλα: Αυτό είναι το No1 της πρεμιέρας
Νέα

Ράδιο Αρβύλα: Αυτό είναι το No1 της πρεμιέρας

Ράδιο Αρβύλα: Αυτό είναι το No1 της πρεμιέρας

Τα πάντα είχε η πρώτη λίστα των «Αρβύλα» στην πρώτη τους εκπομπή στο OPEN

Το πρώτο Top15 της χρονιάς παρουσίασαν στην πρεμιέρα τους στο OPEN οι «Ράδιο Αρβύλα» και δεν θα μπορούσε το No15 να μην είναι ανατρεπτικό, καθώς για πρώτη φορά στο κανάλι παίχτηκε απόσπασμα από την εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά, με τη γνωστή ατάκα, «Άντε Γεια».

Η συνέχεια είχε Κυριάκο Μητσοτάκη, εκκλησίες και εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

https://streamable.com/zznst8

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Κωνσταντινίδης

Τη λύση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού φαίνεται ότι βρήκε η Βόρεια Κορέα, με τον Κιμ να δίνει εντολή για εκτελέσεις.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κωνσταντινίδης κατηγορεί τον ιό για όλα τα βάσανα του κόσμου, ενώ το Ντουμπάι δεν θα μπορούσε να λείπει από τον σχολιασμό με το δικό του σποτάκι.

https://streamable.com/w977d5

Ο Άδωνις στο Καπιτώλιο και η βίλα του Αλέξη

Την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, οι οποίοι παρατήρησαν μια γνωστή φυσιογνωμία στους εισβολείς.

Παράλληλα, η βίλα του Αλέξη Τσίπρα δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά γράμματα.

https://streamable.com/pgnfsw

Η ιστορική στιγμή του Νίκου Κοκλώνη και το No1

Τα «ραντάρ» της παρέας του OPEN εντόπισαν τη συνύπαρξη της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του J2US. «Η συνάντηση του αιώνα» ανέφερε το βίντεο στο οποίο και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εμφανίζεται υπερήφανος για τη στιγμή.

«Στο OPEN με τον Κοκλώνη γράφουμε ιστορία, θα μας διδάσκουν σε όλα τα σχολεία» εμφανίζονται να ερμηνεύουν οι δύο τραγουδίστριες, ενώ το Κολοσσαίο θα μετονομαστεί σε Κοκλωνοσσαίο.

Η μία ώρα δεν ήταν αρκετή για να προλάβουν οι «Αρβύλα» να παρουσιάσουν όλα τα… νούμερα και γι αυτόν τον λόγο προσπέρασαν ορισμένα.

Απόφασή τους, όπως είπαν, είναι πάντα στο νούμερο ένα της εκπομπής να είναι ένα τραπ τραγούδι.

Για την πρώτη της χρονιάς επιλέχτηκε εκείνο του MadClip με τίτλο «Κότερα», το οποίο φυσικά προσάρμοσαν στην επικαιρότητα.

https://streamable.com/ea8vc6