Ρένια Λουιζίδου: «Δεν έχω social media γιατί φοβάμαι ότι θα επηρεάζομαι»
Νέα

Ρένια Λουιζίδου: «Δεν έχω social media γιατί φοβάμαι ότι θα επηρεάζομαι»

Ρένια Λουιζίδου: «Δεν έχω social media γιατί φοβάμαι ότι θα επηρεάζομαι»

Τι είπε για τον κορονοϊό και τη «γκρίζα ζώνη» στα θέατρα

Λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ANT1» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τον κορονοϊό, την αβεβαιότητα στα επαγγελματικά της στο κομμάτι του θεάτρου

«Έχουμε αρχίσει πρόβες στα θέατρο χωρίς να ξέρουμε πού βαδίζουμε. Είναι γκρίζα ζώνη. Είναι για όλους μας πρωτόγνωρα, με τις μάσκες στις πρόβες να μην ακούμε καλά καλά ο ένας τον άλλον. Συνηθίσαμε ή να πω καλύτερα προσαρμοστήκαμε. Και προσπαθούμε να το κάνουμε με τις σωστές συνθήκες και για να μην αρρωστήσει κάποιος από εμάς και για να μην θέσουμε κάποιον σε κίνδυνο», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου που φέτος αν όλα πάνε καλά θα κάνει πρεμιέρα με την παράσταση «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Εμπορικόν για τις 4 Νοέμβρη.

«Δουλεύουμε σαν να πρόκειται να ανοίξουν τα θέατρα και ελπίζουμε να δοθεί μια οδηγία για να δούμε πού θα πάει», ανέφερε στη συνέχεια και επισήμανε: «Δεν είμαι υπέρ της άποψης να ανοίξουν ακόμη κι αν δεν πρέπει, το να μάθουμε όμως είναι το σημαντικό. Δεν είναι δουλειά μας να πούμε στους λοιμοξιολόγους τι θα γίνει, αλλά πρέπει να ξέρουμε».

Για το πώς βιώνει, όμως, η ίδια αυτήν την περίοδο με τον κορονοϊό, η Ρένια Λουιζίδου ανέφερε: «Προσέχουμε κατ’ αρχήν γιατί εμάς στον κάτω όροφο από το σπίτι μας μένει η μητέρα μου που είναι μεγάλης ηλικίας. Προσπαθούμε να έχουμε μια προσεχτική, αλλά όχι υστερική συμπεριφορά».

https://streamable.com/6mhp2x

«Δεν έχω προσωπικούς λογαριασμούς στα social media. Δεν είμαι σίγουρη ότι κάνω καλά, επειδή μου αρέσει πολύ το διαδίκτυο και διαβάζω τα πάντα… Φοβάμαι ότι θα επηρεάζομαι γιατί βγαίνει πολύ χολή και ένταση».

https://streamable.com/tkt8ii