Ρένια Λουιζίδου: “Πώς τους ήρθε να ρίξουν ‘μαύρο’ στο Mega πάνω στην ατάκα μου; Ήταν άγαρμπο”
Νέα

Ρένια Λουιζίδου: “Πώς τους ήρθε να ρίξουν ‘μαύρο’ στο Mega πάνω στην ατάκα μου; Ήταν άγαρμπο”

Ρένια Λουιζίδου: “Πώς τους ήρθε να ρίξουν ‘μαύρο’ στο Mega πάνω στην ατάκα μου; Ήταν άγαρμπο”

Τι είπε για τη σκηνή από τους "Απαράδεκτους" που κόπηκε απότομα, το "Καφέ της Χαράς" και τον σύζυγό της;

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ρένια Λουιζίδου.

Η ηθοποιός που επανέρχεται στο ριμέικ του “Καφέ της Χαράς” μίλησε για διάφορα θέματα.

Ένα από αυτά ήταν το τατουάζ τριαντάφυλλο που έχει στο πόδι της.

Όπως είπε της έφερε δυσκολία στη δουλειά αφού κάποιοι ρόλοι απαιτούσαν μια σοβαρότητα, όπως αυτός της “Χαρούλας” στο “Σόι”.

“Στο ‘Σοι’ αναγκαστήκαμε και γράψαμε ολόκληρο επεισόδιο για να δικαιολογήσουμε την ύπαρξή του. Το βάφαμε για να μη φαίνεται, λέκιαζα όλα τα ρούχα, όλα τα έπιπλα. Μπελάς μεγάλος! Και φέτος στο θέατρο αντιμετώπισα πρόβλημα”.

Μίλησε όμως και για το “μαύρο” στο Mega που έγινε πάνω σε μία δική της ατάκα την ώρα που προβάλλονταν οι “Απαράδεκτοι”.

“Πώς τους ήρθε;” αναρωτήθηκε. “Τουλάχιστον ας άφηναν να ολοκληρωθεί η σκηνή. Ήταν άγαρμπο. Ήταν άγριο γιατί έγινε πάνω σε μία ατάκα. Θα μπορούσε να τελειώσει μια σκηνή να γίνει πιο ειρηνικά. Ήταν κόψιμο”.

“Δεν μου άρεσε, αγριεύτηκα” είπε.

https://streamable.com/qzriw

“Ήταν λίγο δύσκολα να κρατήσω κάποια μπόσικα για να μη χαρακτηριστώ από αυτόν τον ρόλο”, είπε για τη “Ρένια” που ενσάρκωσε στην εμβληματική σειρά του Mega.

Κατόπιν εξήγησε πώς βρέθηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προκειμένου να βρει δουλειά ως φιλόλογος αλλά τελικά άρχισε να κάνει οντισιόν.

Στην πρώτη της μάλιστα με την Ξένια Καλογεροπούλου πήγε κατά λάθος αφού αφορούσε αγόρια, όμως η ηθοποιός την πρόσεξε και τη σύστησε στον Σταμάτη Φασουλή. Από τον θίασο εκείνο η Δήμητρα Παπαδοπούλου εμπνεύστηκε τους “Απαράδεκτους” όπου και συμμετείχε.

“Με τον Σπύρο βρισκόμαστε στο… ‘Στην υγειά μας’. Με τον Γιάννη (σ.σ. Μπέζο) είμαστε φίλοι. Η Δήμητρα είναι… υπερπολυτελείας, δουλεύει σπάνια”, είπε για το αν συναντιέται με τους υπόλοιπους “Απαράδεκτους”.

https://streamable.com/ax8vt

Η γνωριμία με τον σύζυγό της και ο ρόλος του στη ζωή της

“Ήταν πολύ ανακουφιστικό που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο από άλλο ανέκδοτο να με γειώνει”, είπε χαρακτηριστικά για το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι οικονομολόγος αλλά και διαφέρουν σαν χαρακτήρες.

Αποκάλυψε ότι έχει πολλές φοβίες (αγοραφοβία, μικροβιοφοβία κ.ά.) και μία από αυτές είναι το αυτοκίνητο, αφού δεν οδηγεί.

“Δεν είμαι γενικά υπέρ των ριμέικ. Συμφωνώ μόνο αν υπάρχει μια καλή ιδέα” είπε εξηγώντας ότι όντως το “Καφέ της Χαράς” που είναι βασισμένο στη Βάλια και τον Μανωλάκη ήταν μια καλή ιδέα.

https://streamable.com/e2i78