Roomies: Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τα συμπτώματα του κορονοϊού που περνά
Νέα

Roomies: Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τα συμπτώματα του κορονοϊού που περνά

Roomies: Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τα συμπτώματα του κορονοϊού που περνά

Τι είπε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαρία Σολωμού;

Μόνες τους άφησε τις Roomies της η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία διαγνώσθηκε θετική στον κορονοΪό και απομονώθηκε στο σπίτι της. Η συμπαρουσιάστρια της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαρίας Σολωμού στην εκπομπή του Mega μίλησε με video κλήση στα κορίτσια και τους αποκάλυψε πως βιώνει αυτήν την περίοδο.

«Μείναμε J2US. Μείναμε δύο. Θα γυρίσει η Κατερίνα μας, είναι καλά και τώρα είμαστε μόνο οι δυο μας», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού. Ενώ, με τη σειρά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε: «Είχα την Κατερίνα έφυγε τώρα και έχω τη Μαρία και εύχομαι να μην πάθει κάτι. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να τη φροντίσουμε».

Έπειτα, συζητώντας οι δυο τους ανέφεραν ότι η Κατερίνα Ζαρίφη: «Έπρεπε να πάει στο πατρικό της και να απομονωθεί μέχρι να φύγει ο κορόνα», αλλά επειδή τους είχε λείψει πολύ μίλησαν μαζί της μέσω video κλήσης.

«Είμαι πολύ καταπληκτικά. Μιλάμε για κουπί δυνατό. Κουπί Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι μια ίωση και έχει κάποια πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά. Υπάρχει έντονη κόπωση. Είχα πυρετό μέχρι χθες (σ.σ. τη στιγμή που γυρίστηκε το video). Έκανα πολύ υψηλό πυρετό έφθασε το 39. Το χαρακτηριστικό του covid είναι ότι κάθε μέρα σου βγάζει και ένα σύμπτωμα», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη και συμπλήρωσε: «Είμαι από τους ανθρώπους που πρόσεχα πολύ. Έχω να πω ότι πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να προσέχετε».

Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε πως όπως αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η Κατερίνα Ζαρίφη είχε το πρώτο της αρνητικό τεστ στον κορονοϊό και αναμένεται να επιστρέψει σιγά σιγά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, στο βαθμό που το επιτρέπει και η καραντίνα.