Σάκης Κατσούλης: Απαντά πρώτη φορά στον Τριαντάφυλλο – «Να με πάρει να μου πει τι;»
Νέα

Σάκης Κατσούλης: Απαντά πρώτη φορά στον Τριαντάφυλλο – «Να με πάρει να μου πει τι;»

Σάκης Κατσούλης: Απαντά πρώτη φορά στον Τριαντάφυλλο – «Να με πάρει να μου πει τι;»

Πικραμένος ο νικητής του Survivor All Star

Σαστιμένος και με την απορία για το τι έχει συμβεί με τον Τριαντάφυλλο, όσο εκείνος έλειπε στο Survivor All Star, εμφανίστηκε ο Σάκης Κατσούλη στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε», με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού.

Ο 33χρονος δύο φορές νικητής του Survivor, ρώτηθηκε για τον Ντάφυ και τη στάση που κράτησε όσο εκείνος ήταν στον Άγιο Δομίνικο, με τον 33χρονο επιχειρηματία να μη γνωρίζει τι έχει συμβεί και φέρθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο ο φίλος του, ο οποίος στον τελικό και καθόλη τη διάρκεια του reality επιβίωσης, στήριζε τον Νίκο Μπάρτζη.

«Όλοι αυτό μου λένε “Γιατί ρε συ ο Τριαντάφυλλος;”.  Με μία πικρία με μία στεναχώρια. Όλοι έχουν στεναχωρηθεί. Δεν είναι μόνο το Survivor του 2021 και η σχέση που βγάλαμε από εκεί. Η φιλία μας κράτησε και μετά από το παιχνίδι. Ήταν πραγματική φιλία, ερχόταν στο σπίτι, περάσαμε ωραίες στιγμές. Με τον γιο του είχα ιδιαίτερη σχέση με τη γυναίκα του. Όπου ξεκινούσε να κάνει κάποιο live ήμουν εκεί. Αν ο μόνος λόγος ήταν η φιλία μου με τον Κόρο, δεν νομίζω ότι ήταν κατακριτέρο. Το βλέπω υπεβολικό επειδή κάνω παρέα με τον Κόρο, ένα άλλο άτομο έξω να μου κρατάει κακία. Δεν είμαστε παιδάκια, είμαστε μεγάλη άνθρωποι. Αν εγώ ένιωσα ότι θέλω να κάνω παρέα με τον Κόρο, αν ήταν πραγματικός μου φίλος ο Τριαντάφυλλος θα έπρεπε να είναι δίπλα μου και να με περιμένει να γυρίσω να του εξηγήσω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σάκης.

«Στο καινούριο μαγαζί που άνοιξα ήταν ο πρώτος που έφερα. Δεν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα. Δεν με έχει πάρει τηλέφωνο και να με είχε πάρει δεν θα είχαμε μιλήσει γιατί το τηλέφωνό μου μπλοκάρει ανά δέκα λεπτά. Η Μαριαλένα μου είπε ότι έκανε κάποια προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά δεν νομίζω ότι μίλησαν. Έχω κι εγώ μια πικρία. Να με πάρει να μου πει τι; Με βλέπετε λίγο σαστισμένο και παθητικό στη συνομιλία γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί με τον Τριαντάφυλλο και να μιλάει έτσι για μένα. Περίμενα να βγω έξω και να το πανηγυρίσουμε μαζί, δεν έγινε. Δόξα τω θεώ έχω την οικογένειά μου και πραγματικούς φίλους, που με περίμεναν και θα συνεχίσω με αυτούς» πρόσθεσε.

*βίντεο από το κυπριακό ilovestyle.com

Διαβάστε ακόμα

Τριαντάφυλλος: «Όσα μηνύματα και βρισιές να στέλνετε τον Σάκη θα τον αγαπάω»