Σάκης Τανιμανίδης: Θα επηρεάσει τη συμμετοχή του στο Survivor η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα;
Νέα

Σάκης Τανιμανίδης: Θα επηρεάσει τη συμμετοχή του στο Survivor η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα;

Σάκης Τανιμανίδης: Θα επηρεάσει τη συμμετοχή του στο Survivor η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα;

Τι λένε τα στελέχη του ΣΚΑΪ; Το ρεπορτάζ του znews.gr

Τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα και μάλιστα σε δίδυμα αποκάλυψαν χθες η ίδια και ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τα social media και δεν έχουν σταματήσει να δέχονται ευχές και μηνύματα αγάπης. Το ζευγάρι που ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί, αν και δυσκολεύτηκε λίγο, περιμένει με ανυπομονησία το baby boom.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Χριστίνας προέκυψαν ερωτηματικά για το αν τελικά ο Σάκης Τανιμανίδης θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, για να παρουσιάσει το Survivor.

To znews επικοινώνησε με στελέχη του ΣΚΑΪ που μας ενημέρωσαν πως από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό η διεξαγωγή του παιχνιδιού και ο παρουσιαστής του, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης για το αν ο Σάκης Τανιμανίδης θα πάει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor ή όχι.

Το θέμα της εγκυμοσύνης της συζύγου του είναι πολύ προσωπικό και από τον ΣΚΑΪ δεν γνωρίζουν αν θα επηρεάσει τις επαγγελματικές του συζητήσεις. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι παίκτες -Διάσημοι και Μαχητές- αλλά και ο παρουσιαστής πρώτα υπογράφουν με την εταιρεία παραγωγής, την Acun Media και έπειτα θα βγει το επίσημο δελτίο Τύπου για το συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως, η εκπομπή Happy Day και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφεραν το πρωί ότι μίλησαν με τον Σάκη Τανιμανίδη που όπως αποκαλύφθηκε ανησυχεί πολύ για το αν πρέπει να αφήσει την έγκυο Χριστίνα πίσω και να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

«Μου εξέφρασε την τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη για το γεγονός, καθώς όπως φαίνεται και στο post έχουν δυσκολευτεί πολύ για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Δεν θα είναι εύκολο και από εδώ και πέρα γιατί ο Σάκης θα φύγει για το Survivor με το νέο έτος, οπότε η Χριστίνα θα μείνει πίσω. Δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω εγκυμοσύνης και λόγω covid και από την άλλη κυοφορώντας τα δίδυμα θεωρείται μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου.

Έχει τεράστιο άγχος και από τη μία μου λέει ο Σάκης ότι χαίρεται πάρα πολύ με αυτό που τους έχει συμβεί και από την άλλη δεν μου έκρυψε τους φόβους του, πόσο αγχώνεται και αγωνιά για το πώς θα είναι η Χριστίνα μόνη της όλο αυτό το διάστημα που θα λείπει. Έκλεισε τον τρίτο και μπήκε στον τέταρτο μήνα, που σημαίνει ότι θα έρθει τσίμα τσίμα ο Σάκης όταν γεννήσει η Χριστίνα. Θα έρθουν, από ό,τι καταλαβαίνω και οι γονείς της» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

https://streamable.com/46kumq

Λίγο αργότερα, όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε πως ο Σάκης Τανιμανίδης σκέφτεται σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο να μην πάει στο Survivor για να μείνει κοντά στη Χριστίνα Μπόμπα.

Σε περίπτωση, μάλιστα, που ο Σάκης Τανιμανίδης αποφασίσει να μην φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, ο επικρατέστερος για τη θέση του είναι ο Γιώργος Λιανός. Το πρόβλημα, όμως που δημιουργείται έχει να κάνει με τα live του The Voice.

Εκεί, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ υπάρχουν σκέψεις να ζητήσουν από τον Γιώργο Καπουτζίδη να επιστρέψει στο The Voice για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό και έχει γίνει ήδη και ένα τηλεφώνημα στον παρουσιαστή και σεναριογράφο.

https://streamable.com/it985s