Σεφ Νίκος Κουλούσιας: «Το γλυκό στο δείπνο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου ήταν δημιουργία του νικητή μαγειρικού ριάλιτι στη Βρετανία»
Νέα

Σεφ Νίκος Κουλούσιας: «Το γλυκό στο δείπνο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου ήταν δημιουργία του νικητή μαγειρικού ριάλιτι στη Βρετανία»

Σεφ Νίκος Κουλούσιας: «Το γλυκό στο δείπνο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου ήταν δημιουργία του νικητή μαγειρικού ριάλιτι στη Βρετανία»

«Το μενού και την τροφοδοσία του Πλατινένιου Ιωβηλαίου τα σχεδιάζαμε έναν μήνα πριν»

Ο Έλληνας σεφ, Νίκος Κουλούσιας, που μαγείρεψε στο δείπνο της Βασίλισσας Ελισάβετ για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο, μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη γιορτή.

«Όλη η εκτέλεση ήταν σε όλη τη χώρα. Κήρυξαν αργία τελευταία στιγμή για να συμμετέχει ο κόσμος.

Το μενού και την τροφοδοσία τα σχεδιάζαμε έναν μήνα πριν εκτός από τον γάμο που ήθελε κι άλλη προετοιμασία. Έπρεπε να συνεννοηθούμε με τις βασιλικές φάρμες για το τι θα μπορούσαν να μας προμηθεύσουν.

Το μενού ήταν αυστηρά για τη βασιλική οικογένεια.

Κάναμε κάποιες ελάχιστες αλλαγές πιο πολύ στις ονομασίες.

Όλα τα μενού πρέπει να γραφτούν στα Γαλλικά. Επειδή η Βασίλισσα μιλάει Γαλλικά και θεωρεί τη γαλλική κουζίνα υψηλή γαστρονομία έπρεπε να είναι γραμμένα στα Γαλλικά.

Αυτή τη φορά η βασιλική οικογένεια -εκτός του ζεύγους Χάρι-Μέγκαν- ήταν συνολικά 18 άτομα.

Τα παιδιά τρώνε σε ξεχωριστό χώρο.

Η Βασίλισσα διαλέγει η ίδια το μενού. Μπορεί να υπογραμμίσει αυτά που δεν της αρέσουν και να γίνει αλλαγή.

Το γλυκό ήταν δημιουργία του νικητή μαγειρικού ριάλιτι στη Βρετανία» αποκάλυψε.