Σειρές 2022 – 23: Αναλυτικός οδηγός με όλες τις πρεμιέρες του Σεπτεμβρίου – Οι μέρες και οι ώρες ανά κανάλι
Νέα

Σειρές 2022 – 23: Αναλυτικός οδηγός με όλες τις πρεμιέρες του Σεπτεμβρίου – Οι μέρες και οι ώρες ανά κανάλι

Σειρές 2022 – 23: Αναλυτικός οδηγός με όλες τις πρεμιέρες του Σεπτεμβρίου – Οι μέρες και οι ώρες ανά κανάλι

Αρχής γενομένης από τις 12/9 - Για να είστε πάντα ενημερωμένοι

Μια μεγάλη μάχη φαίνεται πως θα δοθεί φέτος μεταξύ των καναλιών για τη σεζόν 2022 – 23 καθώς σχεδόν όλα επένδυσαν σε νέες και παλιές σειρές.

Οι «Άγριες Μέλισσες» άνοιξαν την πόρτα για να ξαναδούμε μυθοπλασία στη μικρή οθόνη και θα έχει ενδιαφέρον ποιες θα ξεχωρίσουν.

Με ναυαρχίδα τον «Σασμό» και τη «Γη της ελιάς» που ήταν οι πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν, δεκάδες γνωστοί ηθοποιοί θα παρελάσουν από την οθόνη μας ήδη από τον Σεπτέμβριο.

Τα περισσότερα κανάλια έχουν προγραμματίσει από τα μέσα του μήνα και μετά να ξεκινήσουν τη μετάδοση των σειρών τους.

Ειδικά η 19η Σεπτέμβρη θα είναι μάλλον η μητέρα των μαχών καθώς κάθε κανάλι θα έχει και από μία πρεμιέρα στην prime time.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι οι παρακάτω δεν είναι όλες οι φετινές σειρές που θα προβληθούν.

Είναι μόνο όσες έχουν επίσημα ανακοινωθεί ότι κάνουν πρεμιέρα.

Έρχονται και άλλες που θα κάνουν πρεμιέρα κάποιες στα τέλη Σεπτέμβρη και οι υπόλοιπες τον Οκτώβρη όπως το «Αυτή η νύχτα μένει» (ALPHA), Maestro (MEGA), Μαύρο ρόδο (MEGA), «Το Κόκκινο ποτάμι 2» (Open) και το «Μια νύχτα του Αυγούστου» (ΕΡΤ1)

ALPHA

«Ο Παράδεισος των κυριών»

Πρεμιέρα Δευτέρα 19/9, στις 20:00 και καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη, την ίδια ώρα

Μια πλούσια σειρά με φινέτσα και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του πολυτελούς καταστήματος κρύβονται ψέματα, έρωτες, επιθυμίες, ίντριγκες και δολοφονίες.
«Ο Παράδεισος των κυριών» ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο και γίνεται σύμβολο της νέας εποχής στην Αθήνα. Μιας εποχής που όλα αλλάζουν, μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη τσιμεντούπολη.

«Σασμός»

Πρεμιέρα δεύτερου κύκλου Δευτέρα 19/9 στις 21.00 και καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Ένα πρόσωπο, από το παρελθόν, πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!

Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. O δρόμος για τον σασμό είναι γεμάτος θυσίες.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Πρεμιέρα 10ου κύκλου Παρασκευή 23/9 στις 20.00 και κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 20.00

Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς επιστρέφουν για άλλη μια φορά με περισσότερες περιπέτειες και αλλαγές στις ζωές τους αλλά και με την παρουσία των… πεθερικών να τους ταράζουν!

Η Βούλα, ο Μηνάς, ο Ηλίας, η Καίτη, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος, η Βέλη, αλλά και η Μένη, η Σοφούλα, και ο Ηλίας Κανάτης, οι άνθρωποί μας τόσα χρόνια, θα μας χαρίσουν και πάλι απλόχερα το χαμόγελό τους. Φυσικά στα… πόδια τους θα μπλεχτούν κι άλλοι που θα φέρουν για άλλη μια φορά τη Μουρμούρα στη ζωή τους!

ANT1

«Παγιδευμένοι»

Πρεμιέρα Δευτέρα 19/9 στις 22.00 και κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22.00

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται.
Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί;

«Εκτός Υπηρεσίας»

Πρεμιέρα Δευτέρα 19/9 και κάθε Δευτέρα – Τρίτη στις 21:00

Κάβουρας 2022. Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού.
Το νησί κινείται στους ρυθμούς της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας και τα δύο χωριά, ετοιμάζονται να γιορτάσουν την ετήσια επέτειο γέννησης του τοπικού τους ήρωα του ‘21, Ανέστη Ντάντουλα. Ο δήμος που ανήκουν τα δύο χωριά, απολαμβάνει το προνόμιο να είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα με μηδενική εγκληματικότητα. Πρόκειται, ίσως, για το μοναδικό μέρος της Ελλάδας που οι πόρτες δεν κλειδώνουν ποτέ. Και όλοι ευχαριστούν γι’ αυτό το τριμελές αστυνομικό τους Τμήμα.

Σοφία Μπακάλη (Άντρη Θεοδότου), Αρχηγός του Τμήματος, και οι δυο Υπαστυνόμοι, Αλέκος Πιπίνης (Πάνος Βλάχος) και Μένιος Κλωτσοτήρας (Αλέξης Βιδαλάκης,) «βαρούν στην κυριολεξία… μύγες».

Γι’ αυτόν το λόγο έρχεται διαταγή απ’ τα Κεντρικά να κλείσει το Τμήμα.

Οι τρεις αστυνομικοί θα μετατεθούν σε άλλες περιοχές και θα πρέπει να πουν αντίο στο νησί, αλλά και ο ένας στον άλλον.

«Ποιος Παπαδόπουλος;»

Πρεμιέρα Τετάρτη 21/9 στις 21.00 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη την ίδια ώρα

Η νέα κωμική σειρά του AΝΤ1 κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και, μέσα από μία αναγκαστική συγκατοίκηση, θα αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά και τον τρόπο ζωής δύο οικογενειών, δημιουργώντας απίστευτες καταστάσεις.

Στο «Ποιος Παπαδόπουλος;» τα μπερδέματα ξεκινούν από τα… γεννοφάσκια των πρωταγωνιστών!
16 χρόνια πριν. Ένα βροχερό βράδυ, δύο αντρόγυνα, ο Αρίστος (Κρατερός Κατσούλης) και η Μελίνα (Μαριάννα Τουμασάτου), ο Γιάννης (Γιάννης Δρακόπουλος) και η Περιστέρα (Ελένη Ουζουνίδου), γίνονται γονείς στο ίδιο μαιευτήριο. Δεν ξέρουν, όμως, ότι ένα blackout και το κοινό τους επώνυμο, Παπαδόπουλος, θα τους ενώσει.

«Σμύρνη μου αγαπημένη»

Πρεμιέρα Πέμπτη 22/9 στις 22.00 και κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα

Η μεταφορά της ομώνυμης ταινίας έρχεται σε 4 επεισόδια στη μικρή οθόνη μετά την προβολή της στο ΑΝΤ1+.

MEGA

«Η γη της ελιάς»

Πρεμιέρα δεύτερου κύκλου Δευτέρα 19/9 στις 21.00 και καθημερινά την ίδια ώρα

Η επιτυχημένη σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου συνεχίζει και για το 2022-2023. Οι ήρωες μας μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, καινούργια πρόσωπα υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και μια αλληλουχία καταιγιστικών εξελίξεων θα καθηλώσει το κοινό που έχει αγαπήσει την σειρά.

STAR

«Τρία μίλια»

Πρεμιέρα δεύτερου κύκλου Δευτέρα 12/9 στις στις 17:30 και κάθε μέρα την ίδια ώρα

Τα τρία μίλια είναι η απόσταση από την ακροθαλασσιά, έως τη γραμμή του ορίζοντα. Στον ορίζοντα της Δρακονήσου, όλοι οι ήρωές μας έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν τους, με τις επιλογές τους, με αναπάντεχες αποκαλύψεις αλλά και με τον έρωτα, που σημαδεύει κάθε πτυχή της ζωής! Φιλίες και σχέσεις ανατρέπονται και επαναπροσδιορίζονται και οι αληθινές προθέσεις βγαίνουν στην επιφάνεια! Νέα πρόσωπα ταράζουν τη φαινομενική ηρεμία του όμορφου νησιού και των κατοίκων του, με ποικίλες επιπτώσεις.

OPEN

«Έρωτας φυγάς»

Πρεμιέρα Δευτέρα 19/9 στις 17.45 και καθημερινά την ίδια ώρα

Η νέα δραματική σειρά του Οpen έρχεται για να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

ΕΡΤ1

«Κάνε ότι κοιμάσαι»

Πρεμιέρα Δευτέρα 12/9 στις με διπλό επεισόδιο, και κάθε Δευτέρα στις 22:00

Η νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά μυστηρίου, σε έντονα ατμοσφαιρική σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη και σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα Γιάννη Σκαραγκά, μεταφέρει αριστοτεχνικά στην οθόνη την ατμόσφαιρα του κοινωνικού νουάρ, με ιδιαίτερα αναπτυγμένο το στοιχείο του ψυχολογικού αιφνιδιασμού.
Με τους Σπύρο Παπαδόπουλο Έμιλυ Κολιανδρή, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Δημήτρη Καπετανάκο, Βασίλη Ευταξόπουλο, Τάσο Γιαννόπουλο, Γιάννη Σίντο, Γεωργία Μεσαρίτη, Ζωή Ρηγοπούλου κ.ά.

«Τα καλύτερά μας χρόνια»

Πρεμιέρα  τρίτου κύκλου Τρίτη 13/9, με διπλό επεισόδιο, και κάθε Τρίτη στις 22:00

Η οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας, σε σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού και σενάριο Νίκου Απειρανθίτη, Δώρας Μασκλαβάνου, Κατερίνας Μπέη, επιστρέφει με τους αγαπημένους μας ήρωες, αυτή τη φορά, για να μας ταξιδέψει στη δεκαετία του ’80, με νέα συναρπαστικά επεισόδια και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

«Τα νούμερα»

Πρεμιέρα Παρασκευή 16/9 και κάθε Παρασκευή στις 22:00

Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, μαγεία, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους-έκπληξη. Η πρωτοποριακή μουσική κωμωδία, σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, δεν είναι μια ακόμα μουσική εκπομπή ή ένα τηλεοπτικό σόου με παρουσιαστή τον τραγουδοποιό. Είναι μια σειρά μυθοπλασίας, η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του.

Συμμετέχουν: Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

«Φλόγα και άνεμος»

Πρεμιέρα Σάββατο 17/9 και κάθε Σάββατο στις 22:00

Ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης, με όλες τις κρυφές πτυχές του, ξεδιπλώνεται στη νέα σειρά μυθοπλασίας, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και σενάριο Ρένας Ρίγγα. Μ’ ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, έρχονται στο φως τα μυστικά της ερωτικής ιστορίας που κυριάρχησε στη θεατρική και πολιτική σκηνή της χώρας.

Με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Άρη Λεμπεσόπουλο, Μαρία Παπαφωτίου, Γιώργο Τριανταφυλλίδη, Κόρα Καρβούνη, Δημήτρη Καταλειφό, Θέμιδα Μπαζάκα, Δημήτρη Σαμόλη, Αργύρη Πανταζάρα, Λένα Παπαληγούρα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αναστάση Ροϊλό, Θανάση Τσαλταμπάση, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Λευτέρη Βασιλάκη, Λυδία Σγουράκη, Γεράσιμο Σκαφίδα, Θέμη Πάνου, Αργύρη Αγγέλου, Δωροθέα Μερκούρη κ.ά.

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»

Πρεμιέρα δεύτερου κύκλου Σάββατο 24/9 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00

Η ρομαντική κωμωδία, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, επιστρέφει στις οθόνες μας με δέκα καινούργια επεισόδια, με τα οποία ολοκληρώνεται η δυνατή ιστορία, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή, με ιδιαίτερο χιούμορ και ευαίσθητη ματιά.

ΣΚΑΪ

«Γλυκάνισος»

Πρεμιέρα (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα) Δευτέρα 19/9 στις 21.00

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους. Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ; Ο «Γλυκάνισος» έρχεται στον ΣΚΑΪ και η γεύση του θα μείνει ανεξίτηλη.

«Άγρια Γη»

Πρεμιέρα Δευτέρα 19/9 στις 18.50 και καθημερινά την ίδια ώρα

Η δραματική καθημερινή σειρά έρχεται στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους. Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει. Καλό και κακό συνυπάρχει και οδηγεί τις ζωές τους σε ένα πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης. Στην Άγρια Γη, η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης. Μιας αγάπης που ξεκίνησε μαζί με το κακό που έχει απλώσει τις ρίζες του παντού.

ΣτΟργή

Πρεμιέρα Παρασκευή 23/9 στις 21.00