Σοφία Μουτίδου: Οι αποκαλύψεις για τον καβγά με την Ελένη Καστάνη και το περιστατικό με τον Αλέξανδρο Ρήγα
Νέα

Σοφία Μουτίδου: Οι αποκαλύψεις για τον καβγά με την Ελένη Καστάνη και το περιστατικό με τον Αλέξανδρο Ρήγα

Σοφία Μουτίδου: Οι αποκαλύψεις για τον καβγά με την Ελένη Καστάνη και το περιστατικό με τον Αλέξανδρο Ρήγα

Με αφορμή τις τελευταίες καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο

Με αφορμή το «τσουνάμι» καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο η Σοφία Μουτίδου έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από το κανάλι της στο Youtube μιλώντας μεταξύ άλλων για τους καυγάδες και τα άσχημα περιστατικά που έχει βιώσει στο θέατρο, αποκαλύπτοντας πως αυτές οι καταστάσεις ήτα λίγο πολύ γνωστές σε όλους τα τελευταία χρόνια.

Απόσπασμα από το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου η οποία δε μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε.

Συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε σε έναν επικό καυγά που είχε με τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο πιάστηκαν στα χέρια και αναγκάστηκε να επέμβει ο υπόλοιπος θίασος για να τους χωρίσει, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η ηθοποιός που τους είχε κάνει τη «ζωή κόλαση», όπως ανέφερε και στης οποίας το καμαρίνι είχε μπει κλωτσώντας την πόρτα λέγοντάς της, «θα σε καρυδώσω».

«Χαρακτηρίστηκα πρόσφατα ως δύσκολη συνεργασία του Βάλαρη και είπα “κοίτα να δεις αυτός έχει συνεργαστεί με τον Κιμούλη και λέει εμένα δύσκολη συνεργασία”. Αλλά τελικά αυτό έγινε γιατί είμαι γυναίκα και δεν έχω εξουσία να τους αποκλείσω από κάποια δουλειά και δεν κρατάω κάποιο μικρό λόμπι ανθρώπων που κρατούν στα χέρια τους την τύχη μας», ανέφερε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Και συνέχισε: «Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο τον Ρήγα, πλακωθήκαμε στο ξύλο, έπεσε ο θίασος μας χώρισε και όλα καλά. Ήμασταν δυο ενήλικες άνθρωποι που αποφασίσαμε να πλακωθούμε στο ξύλο. Η υπόθεση έληξε με κάτι απειλές του τύπου “μην ξανάρθεις”, “δεν θα ξανάρθω”. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του και την επόμενη μέρα πήγαμε πάλι στην πρόβα.

Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας αφηγηθώ εγώ είναι αυτή που όλοι με ρωτάτε, “μα ποιός-α ήταν αυτή που μπήκες κλωτσώντας την πόρτα στο καμαρίνι της και είπες, “θα σε καρυδώσω” ήταν η Καστάνη που μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή, η οποία μας καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε”, “να ψοφήσετε όλοι”, πράγμα που είναι πολύ γνωστό στο χώρο μας», ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

https://streamable.com/6xmrgn

Η ηθοποιός στο βίντεο-καταγγελία που ανέβασε αναφέρθηκε και σε γνωστούς παρουσιαστές και μάλιστα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της συνέβη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.