Νέα

Σπύρος Μαρτίκας: Η αδερφή του απαντά στη Μαρία Αντωνά για τη βίλα με τα 10 δωμάτια

Σπύρος Μαρτίκας: Η αδερφή του απαντά στη Μαρία Αντωνά για τη βίλα με τα 10 δωμάτια

Η Θεοδώρα Μαρτίκα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Με τον Σπύρο Μαρτίκα τα έβαλε η Μαρία Αντωνά σε πρόσφατες δηλώσεις της όπου θέλοντας να δείξει ότι ο παίκτης του Survivor έχει κατηγορήσει άδικα τον Άρη Σοϊλέδη αναφέρθηκε στη βίλα με πισίνα και δέκα δωμάτια που έχει ο παίκτης του Survivor All Star.

«Ως κατηγορία το είπε ότι θα πάρει ο Άρης βίλα στη Γλυφάδα. Από ό,τι γνωρίζω διαθέτει και ο ίδιος βίλα με 10 δωμάτια και πισίνα λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχα και εγώ και όλοι μας» είχε αναφέρει η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Η αδερφή του φαρμακοποιού έλυσε τη σιωπή της στην εκπομπή «Γεια σου» και αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια καθώς όσα είπε δεν ισχύουν.

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηνύσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον αδελφό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αυτό. Όσον αφορά το σπίτι μας, το έχουμε 40 χρόνια και πριν 15 χρόνια κάναμε μια ανακαίνιση. Συγκεκριμένα έχει τρία δωμάτια και όχι 10, αλλά ούτε γι’ αυτό πρόκειται να απολογηθώ δεν θέλω να δώσω παραπάνω πάτημα στα σχόλια.

Έστειλα και μήνυμα στην ίδια την Μαρία Αντωνά γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και αντιδρώ κατευθείαν σε αυτόν που λέει κάτι για εμάς και δεν ισχύει».

Exit mobile version