Στα γραφεία του Alpha η Τατιάνα Στεφανίδου
Νέα

Στα γραφεία του Alpha η Τατιάνα Στεφανίδου

Στα γραφεία του Alpha η Τατιάνα Στεφανίδου

«Έκλεισε» και επίσημα με τον τηλεοπτικό σταθμό

Στα γραφεία του Alpha βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα η Τατιάνα Στεφανίδου και ετοιμάζεται για την τηλεοπτική επιστροφή της. Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» επισήμως υπέγραψαν χθες και οι συνεργάτες της εκπομπής της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Τατιάνα Στεφανίδου «έκλεισε» τελικά με τον Alpha για να παρουσιάζει μια ειδησεογραφική εκπομπή στη ζώνη του 11 με 1 και η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει. Την περασμένη εβδομάδα η Τατιάνα ξεναγήθηκε σε όλο τον σταθμό, την κέρασαν τα γλυκά της, ήπιαν τα κρασιά τους και ετοιμάζονται για τη νέα συνεργασία τους.

Όπως αναφέρθηκε, μάλιστα, η εκπομπή δεν θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι μια τέτοια επιλογή θα απαιτούσε αποστολές συνεργατών σε διάφορα μέρη, κάτι που δεν θα ήταν ιδιαίτερα εύκολο, λόγω της πανδημίας με τον κορονοϊό. Έτσι, προς το παρόν, η νέα εκπομπή της Τατιάνας αναμένεται να είναι ενημερωτική.

Τέλος, όσον αφορά στην ομάδα που υπάρχει τώρα στη συγκεκριμένη ζώνη του Alpha και στο αν αποδομείται, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι από το δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, οπότε και θα παραμείνουν στον σταθμό.