Σταματίνα Τσιμτσιλή για το «διαζύγιο» Alpha – Μελέτη: «Εύχομαι όλα να είναι για καλό»
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για το «διαζύγιο» Alpha – Μελέτη: «Εύχομαι όλα να είναι για καλό»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για το «διαζύγιο» Alpha – Μελέτη: «Εύχομαι όλα να είναι για καλό»

Τι είπε στον αέρα της εκπομπής της και η ενόχληση για τη Ναταλία Γερμανού

Αλλαγές έρχονται από σήμερα στον Alpha μετά το διαζύγιο με την Ελεονώρα Μελέτη και την απόφαση να αντικατασταθεί η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη». Παρόλο που δεν υπήρξε επίσημο δελτίο Τύπου, στο site του καναλιού έχει γίνει ήδη η αλλαγή στο πρόγραμμα, που αναφέρει ότι το δίωρο 11.00- 13.00 θα αναλάβουν τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι του σταθμού, η Βίκυ Χαντζή, ο Πέτρος Καρσιώτης και η Μαρία Νικόλτσιου.

Η Ναταλία Γερμανού, μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε για αυτό το τηλεοπτικό «διαζύγιο», αναφέροντας πως πιθανότατα θα δούμε κάποιο ρεπορτάζ γι’ αυτή στην εκπομπή Happy Day και φυσικά θα δούμε και live την αλλαγή του προγράμματος στον Alpha.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε τη θέση της απέναντι στο θέμα. Η οικοδέσποινα του Happy Day αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να παρουσιάσει κανένα ρεπορτάζ, μιας και δεδομένου ότι η εκπομπή της βρίσκεται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, δεν μπορούν να στηριχθούν και οι δυο μεριές.

«Επειδή χθες διάβασα και άκουσα ότι είπε η Ναταλία Γερμανού ότι εγώ θα μιλήσω σήμερα για τη Μελέτη, και με έπαιρναν και από τον σταθμό να με ρωτήσουν τι και πώς. Δεν θα πω κάτι και δεν έχω να πω και κάτι. Όταν κάτι συμβαίνει στον σταθμό σου, δεν μπορείς και λόγω κομψότητας και λόγω επαγγελματισμού να συζητήσεις.

Δεν ξέρω το παρασκήνιο, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες και δεν με αφορά το θέμα. Όταν παίζει ένα τηλεοπτικό θέμα, αν θες να το παίξεις σωστά πρέπει να έχεις και όλες τις πλευρές. Εγώ επειδή εργάζομαι εδώ, δεν μπορώ να υποστηρίξω όλες τις πλευρές. Οπότε φυσικά, δεν έχω και δεν θα πω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να είναι όλα για καλό των εμπλεκομένων  και όποιος έχει να πει κάτι, θα το πει. Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτή».

https://streamable.com/84lc02