Στέφανος Τσιτσιπάς: «Καμιά φορά σας τρολάρω μέσω των social media. Το διασκεδάζω. Έφαγα “ξύλο” για τα Harrods και τα εμβόλια»
Νέα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Καμιά φορά σας τρολάρω μέσω των social media. Το διασκεδάζω. Έφαγα “ξύλο” για τα Harrods και τα εμβόλια»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Καμιά φορά σας τρολάρω μέσω των social media. Το διασκεδάζω. Έφαγα “ξύλο” για τα Harrods και τα εμβόλια»

Έχει δημιουργήσει φιλίες στο χώρο του τένις;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει απασχολήσει αρκετές φορές μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media, με αποκορύφωμα αυτά για τα Harrods και τα εμβόλια του κορονοϊού.

Ο επιτυχημένος τενίστας μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» έλυσε τις απορίες που ενδεχομένως να είχε μέχρι και σήμερα το κοινό του.

«Το διασκεδάζω. Για εμένα τα social media είναι για να πεις αυτά που πιστεύεις. Καμιά φορά σας τρολάρω ναι! Για τα Harrods ήταν άλλες οι προθέσεις μου από αυτές που κατάλαβε ο κόσμος. Σκεφτόμουν πώς αν χτιστεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα πόσες δουλειές θα δώσουν σε ανθρώπους; Και έφαγα “ξύλο” αλλά δεν με πείραζε! Με το εμβόλιο δεν ήμουν ποτέ κατά. Το έχω κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού. Εκεί που έγινε η παρεξήγηση ήταν όταν με ρώτησε ένας δημοσιογράφος για το εμβόλιο και έγινε παρεξήγηση με αυτό που απάντησα. Είπα πώς αν η ATP το κάνει υποχρεωτικό, θα το κάνω. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν ήταν, οπότε δεν θα το έκανα. Επίσης δεν ήξερα τι αντίδραση θα είχε σε εμένα ως αθλητή. Εάν οι επιπτώσεις θα ήταν κακές, γιατί να το κάνω;

Δεν είναι υγιεινό να περνάς χρόνο στα social γιατί θέλουν να προκαλέσουν κάτι κακό, να βγάλουν ζήλια και κάθονται και τη λένε στους υπόλοιπους. Για εμένα είναι ένα μέρος που περνάω καλά, έχω ωραίες συνδέσεις με ανθρώπους και το πιο σημαντικό η επικοινωνία, οι πεποιθήσεις σου που μπορεί να κάνει καλό σε κάποιους με την άποψή σου.

Για τα bathroom breaks ήταν μία περίεργη στιγμή στην καριέρα μου αλλά και αστεία ταυτόχρονα γιατί ο κόσμος το πήρε σοβαρά. Κατάφερα και έδειξα στην ATP πώς τα επιτρέπει, δεν έκανα καμία παρανομία. Τους έστειλα και γράμμα και το συζήτησα και έκαναν έναν κανόνα που είναι σε βάση αυτή τη στιγμή. Πρόσφερα και έναν κανόνα στην ΑΤΡ. Ο λόγος που πήγαινα ήταν η υγρασία. Ιδρώνω πολύ όταν παίζω και ειδικά άμα κάνει ζέστη».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο εάν έχει δημιουργήσει φιλίας στο συγκεκριμένο άθλημα και κατά πόσο εύκολο είναι να τις διατηρήσει.

«Είχε φτιάξει μία ωραία φιλία με τον Dominic Thiem αλλά τραυματίστηκε τώρα. Όταν βρισκόμαστε περνάμε πολύ ωραία μαζί. Είναι πολύ φιλικός, μου αρέσει ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του. Με τον Κύργιο τα χάλασε μόνος του, εγώ προσπαθούσα να παίξω τένις. Ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα και έκανε τα “καραγκιοζιλίκια” του».