Στιβ Μιλάτος: «Ποιες δουλειές έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;»
Νέα

Στιβ Μιλάτος: «Ποιες δουλειές έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;»

Στιβ Μιλάτος: «Ποιες δουλειές έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model.

Ωστόσο για την καριέρα της έχει γίνει αρκετός λόγος, με τον Στιβ Μιλάτο πάντως, να αναζητά, αλλά να μην βρίσκει πληροφορίες.

Το μοντέλο που έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλο με την Katie Moss και έχει δουλέψει με τους Givenchy και Jean Paul Gaultier σχολίασε  στο Happy Day την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και την Ιωάννα Μπέλλα.

«Είναι πολύ ωραία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά δεν έχω δει τις δουλειές της. Έχω δει μόνο αυτές που λάνσαραν εκείνη τη στιγμή στην τηλεόραση. Οι υπόλοιπες δουλειές που λένε ποιες είναι; Δεν έχουμε συναντηθεί στην Αμερική. Πολύ καλή κοπέλα είναι, δεν έχω πρόβλημα μαζί της, απλά έχω πρόβλημα με τις δουλειές, θα ήθελα να δω κάτι», δήλωσε αρχικά ο Στιβ Μιλάτος.

Όσο για την κριτική που δέχθηκε η Ιωάννα Μπέλλα στο Greece’s Next Top Model, ο ίδιος απάντησε: «Από τη μία είναι λογικό, από την άλλη θα μπορούσαν να το έχουν πει με πιο ωραίο τρόπο. Όλα τα μοντέλα του εξωτερικού και ειδικά της Victoria’s Secret έχουν πειραχτεί, όπως η Ιωάννα Μπέλλα».