Style Me Up: «Είχα τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και παραμέλησα τον εαυτό μου»
Νέα

Style Me Up: «Είχα τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και παραμέλησα τον εαυτό μου»

Style Me Up: «Είχα τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και παραμέλησα τον εαυτό μου»

Συγκίνησε η 43χρονη Βασιλική

Την προσωπική της ιστορία ζωής μοιράστηκε η 43χρονη Βασιλική Βολιώτη και συγκίνησε. Η διαγωνιζόμενη του Style Me Up, μετά από τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και έχοντας πάρει 20 κιλά θέλησε να ανανεώσει την εμφάνισή της και να βρει τη χαμένη αυτοπεποίθησή της.

«Έχω πάρει 20 κιλά και αυτό δεν με ικανοποιεί ούτε στο σώμα, ούτε στην ψυχολογία, ούτε στην αυτοπεποίθησή μου. Θέλω να αποκτήσω τον παλιό μου εαυτό. Να τονωθεί η αυτοπεποίθησή μου», είπε χαρακτηριστικά στους coaches και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της Υβόννης Μπόσνιακ για να αναλάβει την αλλαγή της.

Μιλώντας, όμως, και στην Μαρία Μπακοδήμου, η Βασιλική αποκάλυψε: «Παραμέλησα τον εαυτό μου τα τελευταία δυο χρόνια. Έκανα κάποιες προσπάθειες για παιδάκι. Είχα τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Έχω ένα παιδί και συνεχίζουμε να προσπαθούμε».

https://streamable.com/hw7d4c

Η αλλαγή ξεκίνησε με το styling, τα ρούχα και την Υβόννη Μπόσνιακ να δίνει οδηγίες για τους καλύτερους συνδυασμούς που θα μπορούσε να κάνει στις εμφανίσεις της η Βασιλική. Ενώ, έγιναν και μαθήματα πασαρέλας, με την Υβόννη να δείχνει στη Βασιλική πώς να περπατά με ψηλοτάκουνα.

https://streamable.com/97rxgg

Ενώ, εκτός από oversize ρούχα, η Υβόννη επέλεξε και κάποια κομψά φορέματα για την παίκτρια του Style Me Up.

https://streamable.com/72xodl

Έπειτα, τη «σκυτάλη» πήρε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος καλωσόρισε τη Βασιλική κόβοντάς της τα μαλλιά. Η διαγωνιζόμενη μάλιστα τον συγκίνησε χαρίζοντάς του ένα δώρο από εκείνην και την κόρη της.

https://streamable.com/arwmdl

Όσο για την τελική πασαρέλα της Βασιλικής… ήταν εντυπωσιακή, με την κοπέλα να συγκινείται με την αλλαγή της.

https://streamable.com/shf2jy