Νέα

Style Me Up: Έπεσε στα γόνατα για να μην της κόψει ο Τρύφωνας τα μαλλιά

Style Me Up: Έπεσε στα γόνατα για να μην της κόψει ο Τρύφωνας τα μαλλιά

Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα στη μεταμόρφωση της Κατερίνας

Με το μότο «συνδυασμός τι δύσκολο πράγμα» βρέθηκε στο πλατό του Style Me Up η 46χρονη Κατερίνα. Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα στους coaches πως βρέθηκε στο παιχνίδι με παρότρυνση των παιδιών της.

« Έχω αρκετά ρούχα στην ντουλάπα μου που δεν μπορώ να τα συνδυάσω. Μου άρεσε που έβλεπα τις εκπομπής και το πριν και το μετά. Θέλω να δω πως θα είμαι μετά. Ο γιος μου δήλωσε συμμετοχή», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα και άφησε τους τρεις coaches να δώσουν «μάχη» για να την κερδίσουν. Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αναλαμβάνει τελικά τη μεταμόρφωση.

https://streamable.com/s5fy55

«Έχω μεγάλη αγωνία για το τι θα πουν και τα παιδιά για τη μεταμόρφωση. Δεν θέλουν να φοράω ρούχα προκλητικά. Τα παιδιά όμως προσπαθώ να καταλαβαίνουν ότι εκτός από μητέρα είμαι και γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη στην Μαρία Μπακοδήμου.

https://streamable.com/8a9h9z

Η βόλτα στο Mall που ακολούθησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου την ενθουσίασε και εκείνη επέλεξε να «πειραματιστεί» με πολλά διαφορετικά outfits.

https://streamable.com/ktl80n

Το λόγο έπειτα είχε ο Τρύφωνας Σαμαράς που ζήτησε στην Κατερίνα να τον παρακαλέσει πιο πολύ για να μην της κόψει τα μαλλιά. Εκείνη έπεσε στα γόνατα και του είπε: «Μην μου κόψεις το μαλλί σε παρακαλώ».

https://streamable.com/eqzreg

Τέλος, η αλλαγή της Κατερίνας ήταν εντυπωσιακή και άρεσε και στην ίδια πολύ!

https://streamable.com/088iwe

Exit mobile version