Style Me Up: Έβαλε τα κλάματα όταν ο Τρύφωνας της έκοψε τα μαλλιά
Νέα

Style Me Up: Έβαλε τα κλάματα όταν ο Τρύφωνας της έκοψε τα μαλλιά

Style Me Up: Έβαλε τα κλάματα όταν ο Τρύφωνας της έκοψε τα μαλλιά

Στεναχωρήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την αντίδρασή της

Λατρεύει τα φορέματα αλλά χρειάζεται μια αλλαγή. Η 36χρονη Χρυστούλα εργάζεται ως σεκιούριτι και ήρθε στο Style Me Up για να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και να δοκιμάσει νέα looks.

Η Υβόννη Μπόσνιακ τη διεκδίκησε από την αρχή με πάθος και η Χρυστούλα αφέθηκε στα χέρια της για να αλλάξει την εμφάνισή της. Δεν πήγαν όλα όμως όπως περίμενε…

«Είχε συμβεί κάτι όταν ήμουν μικρή και παραλίγο να χάσω τη ζωή μου και οι γονείς μου με έταξαν στον Χριστό και με ονόμασαν Χριστούλα», αποκάλυψε η διαγωνιζόμενη μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου και αποκάλυψε πως επέλεξε την Υβόννη γιατί με εκείνη ξέρει ότι θα αισθανθεί πιο άνετα.

https://streamable.com/op3r4i

Η βόλτα στο Mall είχε πολλές εναλλαγές και η Υβόννη προσπάθησε να επιλέξει για εκείνη outfits αποφεύγοντας τα φορέματα.

https://streamable.com/2zlzx9

Ωστόσο, η συνάντηση με τον Τρύφωνα ήταν επεισοδιακή με τη Χριστούλα να βάζει τα κλάματα όταν της έκοψαν αφέλειες στα μαλλιά. Η διαγωνιζόμενη δάκρυσε λέγοντας πως αυτό το look θα τη δυσκολέψει στην καθημερινότητά της.

https://streamable.com/ep8kro

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, ωστόσο η Χριστούλα συνέχισε να έχεις αμφιβολίες με το μαλλί και του coaches να προσπαθούν να την πείσουν πως το νέο της look είναι πολύ ξεχωριστό.

https://streamable.com/ebrruk