Style Me Up: Το bullying, τα παραπάνω κιλά και το πρόβλημα υγείας της 33χρονης Μαριάννας
Νέα

Style Me Up: Το bullying, τα παραπάνω κιλά και το πρόβλημα υγείας της 33χρονης Μαριάννας

Style Me Up: Το bullying, τα παραπάνω κιλά και το πρόβλημα υγείας της 33χρονης Μαριάννας

«Από το 2015 μετά, λόγω προβλημάτων υγείας, παλεύω με την αυξομείωση του βάρους»

Στο Style Me Up για να αλλάξει το στυλ της και να βρει τη χαμένη αυτοπεποίθησή της βρέθηκε η 33χρονη Μαριάννα από την Κατερίνη. Η κοπέλα που έχει ύψος 1.80 μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί στα παιδικά της χρόνια λόγω του βάρους και του ύψους της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμη και σήμερα.

«Από μικρή ήμουν ένα εύσωμο παιδάκι που αντιμετώπιζα τις κοροϊδίες των συμμαθητών. Είχα πάντα αρνητική ψυχολογία. Δυσκολεύομαι στο κομμάτι του στυλ.  Αυξομειώνεται συνεχώς το βάρος μου, φοράω 44 νούμερο παπούτσι. Έχω και τους άντρες που με σνομπάρουν λόγω ύψους και θέλω τη βοήθειά σας για να δω την ιδανική εικόνα του εαυτού μου», είπε αρχικά η Μαριάννα.

https://streamable.com/0f091h

Ενώ, λίγο αργότερα, στο σαλονάκι της Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πράγματα για τη ζωή της, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Ήμουν αυτή που ξεχώρισε στο σχολείο. Όταν είσαι 1.70 και πας έκτη δημοτικού ξεχωρίζεις. Ήμουν πάντα εύσωμη, είχα 10 με 15 κιλά παραπάνω από τα άλλα παιδιά και αυτό με δυσκόλευε. Επειδή και στην εφηβεία σαν κοριτσάκι θέλεις να ντυθείς πιο όμορφα και να βαφτείς, δεν το είχα ποτέ αυτό», είπε η Μαριάννα.

Και συνέχισε: «Από το 2015 μετά, λόγω προβλημάτων υγείας, παλεύω με την αυξομείωση του βάρους. Ο θυρεοειδής και πολυκυστικές ωοθήκες είναι μεγάλο πρόβλημα με την αύξηση του βάρους».

https://streamable.com/epbtgj

Ωστόσο, η Μαριάννα είχε όλη τη διάθεση για μια δραστική αλλαγή στο λουκ της και εντυπωσίασε με την αλλαγή της.

https://streamable.com/rea75m