Style Me Up – Τρύφωνας Σαμαράς: «Έτσι κυκλοφορείς εσύ; Μπουζουξού;»
Νέα

Style Me Up – Τρύφωνας Σαμαράς: «Έτσι κυκλοφορείς εσύ; Μπουζουξού;»

Style Me Up – Τρύφωνας Σαμαράς: «Έτσι κυκλοφορείς εσύ; Μπουζουξού;»

Ο κομμωτής δίνει τον δικό του τόνο στην εκπομπή - Δείτε τη δραματική αλλαγή της παίκτριας

Ρεσιτάλ με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο έδωσε για άλλη μια φορά ο Τρύφωνας Σαμαράς υποδεχόμενος μία νέα τραγουδίστρια που ήθελε να αλλάξει στυλ.

Η Κατερίνα Κροκίδα δήλωσε ότι της αρέσουν οι αλλαγές και ήθελε να ξεφύγει λίγο από την παγιέτα και τα στρας που φοράει συνήθως.

Αφού ανέλαβε το στυλιστικό της κομμάτι η Υβόννη Μπόσνιακ, ήρθε η σειρά του Τρύφωνα Σαμαρά να αναβαθμίσει και τα μαλλιά της.

Η Κατερίνα μπήκε στο κομμωτήριο ντυμένη με υπέρλαμπρο φόρεμα και ο κομμωτής την παρομοίασε με την Ιωάννα Τούνη ενώ την υποδέχτηκε τραγουδώντας Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Ίδια η Τούνη σε τραγουδίστρια» της είπε προτού αναφωνήσει με… αποτροπιασμό για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα μαλλιά της από κακώς τοποθετημένες τρέσες. «Σαν κάτι γάτες που τα ανακατεύουν είναι» της είπε.

«Έτσι κυκλοφορείς εσύ γενικά; Μπουζουξού; Σου πάει. Η Ντιριντάουα» της είπε ενώ λίγο αργότερα τη ρώτησε τι έχει φτιάξει πάνω της.

«Πες μου ένα τραγούδι να ακούσω και τη φωνή σου που λες ότι είσαι και συνάδελφος, τραγουδίστρια» της είπε με χιούμορ.

Εκείνος όμως της τραγούδησε το… «Νυχτερίδες κι αράχνες»!

https://streamable.com/vf6mr4

Η αλλαγή όταν τελείωσε η μεταμόρφωση της Κατερίνας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής καθώς κάνοντας πασαρέλα στον διάδρομο του Style Me Up ήταν άλλος άνθρωπος!

https://streamable.com/0zjnjk