Νέα

Survivor – Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ποιος είναι διπρόσωπος, ποιος… κυβιστής και ποια αθυρόστομη;

Survivor – Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ποιος είναι διπρόσωπος, ποιος… κυβιστής και ποια αθυρόστομη;

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης αποκαλύπτει τα πάντα από τον Άγιο Δομίνικο

Καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love It ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία επέστρεψε φορτσάτη από το Survivor και έδωσε μια εικόνα του τι συμβαίνει το νησί όταν κλείνουν οι κάμερες.

Η «κόκκινη» παίκτρια μίλησε για τους συμπαίκτες της και αποκάλυψε ποιοι έπαιζαν με στρατηγική, ποιοι ήταν διπρόσωποι και πώς ο Τριαντάφυλλος αλλάζει απόψεις.

«Είμαι πολύ δυναμική, αγαπώ τη γυμναστική, έμπαινα στον στίβο μάχης και έδινα το 100%. Πιστεύω ότι έπρεπε να ήμουν η νικήτρια. Έχω το γνώθι σαυτόν. Είχα το σθένος και την τόλμη να πω ότι θα ήμουν η νικήτρια. Θέλω να ξαναμπώ για να σώσω και τους κόκκινους», είπε αρχικά στο Love It και αναφέρθηκε στην Ανθή:

«Πόσο χρόνο θέλει η Ανθή, πέρασε 1,5 μήνας. Πριν γίνει δημοφιλής δεν έκανε τίποτα, αφού έγινε άρχισε να φέρνει νίκες».

https://streamable.com/ifowny

Όσον αφορά στον Τριαντάφυλλο: «Δεν μου άρεσε η κυβίστηση που έκανε με την Ανθή, έκανε πηγαδάκια για να τη φέρει πιο κοντά. Δεν έκανε λάθος με αυτά που είπε η Ανθή, να τα λέμε ανοιχτά. Με την Ανθή πάλι αυτό που έκανε χθες, τη γνωστή κωλοτούμπα, ήταν άκυρο. Ο Περικλής, στον τσακωμό με τον Ντάφυ, ήταν η πρώτη φορά που είχε δίκιο. Συνέχεια χώνεται ο Τριαντάφυλλος, κρυφακούει τι λένε οι άλλοι για να ξέρει τι θα πει εκείνος», δήλωσε και συνέχισε για τον Αλέξη Παππά:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει. Ξεχνάει από που έχει ξεκινήσει; Έχει πάθει Τζέιμς; Ο Αλέξης έτσι ήταν και με τη διάσημη ομάδα. Πάντα έπαιρνε το μέρος του καταπονημένου και του αδύναμου. Πάντα τα κάνει βαρύγδουπα και ρητορικά και φιλοσοφικά . Για όλα έχει κάποιο λόγο. Ξέρει κι από χθες την Ασημίνα;»

https://streamable.com/elaez8

Σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή είπε: «Είναι λίγο θρασύς, αυτά που λέει είναι θέμα στρατηγικής για να μας τσιγκλάει και να προκαλεί σύγχυση. Και το πετυχαίνει. Όποιος δεν είναι έξυπνος πιάνεται από αυτό. Στην αποχώρησή μου έπαιζε σκάκι. Τα πιόνια του ήμασταν εμείς στην κόκκινη ομάδα».

Για την Άννα Μαρία: «Έπρεπε να είναι υποψήφια. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ακόμα εκεί. Είναι πολύ αθυρόστομη. Από τη μία μου το παίζεις καθηγήτρια ελληνικών και από την άλλη μιλάς σαν την τελευταία λαϊκή γυναίκα».

https://streamable.com/l64uuv

Για τον Περικλή: «Ο Περικλής αισθάνεται ότι είναι στη διάσημη ομάδα, γιατί το παρεάκι του ήταν η Άννα Μαρία, η Ελευθερία και η Ανθή. Νιώθει ότι είναι ακόμα σε εκείνη την ομάδα. Θέλει διακαώς να γίνει ηγέτης. Δεν μπορεί να είναι ούτε με τον Κοψιδά, ούτε με τον Τζέιμς και φτιάχνει τη δική του ομάδα από το μυαλό του»

Για τη σχέση του Αλέξη Παππά και της Ελευθερίας Ελευθερίου δήλωσε: «Τσακώνονταν συνέχεια και όταν η Ελευθερία μπήκε στο νοσοκομείο, πριν είχε λογομαχήσει με τον Άλεξ. Εκείνος της είχε πει κάποια πράγματα που είχαν να κάνουν με τον χαρακτήρα της κι εκείνη δεν αισθανόταν ωραία και δεν ήταν καλά. Ο Άλεξ έβλεπε ότι η Ελευθερία είναι λίγο διπρόσωπη».

https://streamable.com/mi2gim

Για την Ασημίνα και το γεγονός ότι είχε πει ότι θέλει να γίνει μέλος του Mykonos LiveTV, στο οποίο εργάζεται η Ελίζαμπεθ, είπε: «Έχω μείνει άφωνη. Τα πλάνα στη Χαλκιδική με το μικρόφωνο του Mykonos LiveTV τα ξεχνάει; Αν θέλει να βρει κάποιον άλλον να το κάνει, η αγορά είναι μεγάλη. »

https://streamable.com/a0jfve

Exit mobile version