Survivor: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ενωτικός, δίκαιος και πάντα ψύχραιμος»
Νέα

Survivor: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ενωτικός, δίκαιος και πάντα ψύχραιμος»

Survivor: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ενωτικός, δίκαιος και πάντα ψύχραιμος»

Τι είπε ο κολλητός του φίλος

Περίπου 23 χρόνια φιλίας δένουν τον Αλέξη Παππά με τον Στέφανο Τζήκα, με τον κολλητό του να μιλά για τον χαρακτήρα του ηθοποιού και όλα όσα συμβαίνει στο Survivor.

«Είναι λογικό να ενσωματωθεί με τα νέα παιδιά και όχι με τον Τζέιμς και τον Νίκο που τον έχουν κάνει πέρα. Είναι ενωτικός άνθρωπος. Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται το αντίθετο. Φαίνεται περισσότερο εκδικητικός, απλά αυτά τα παιδιά του έχουν δυσκολέψει τη ζωή σε ακραίο βαθμό», δήλωσε ο κολλητός του στο «Έλα Χαμογέλα» και απάντησε στο ότι η Άννα Μαρία Βέλλη χαρακτήρισε τον Αλέξη «διπρόσωπο»:

«Η Άννα Μαρία ήταν απόλυτη. Έλεγε ότι θα ψηφίζει για πάντα τον Αλέξη για θέμα ηθικής, όμως μετά από 2-3 εβδομάδες είπε ότι για αγωνιστικούς λόγους δεν θα τον ψηφίσει. Άρα δεν μπορεί να μιλάμε για διπροσωπία, όταν μέσα σε 10 μέρες άλλαξε εκείνη τον χαρακτήρα της».

Για τη λέξη «καρκίνωμα» που χρησιμοποίησε για την Άννα Μαρία: «Ειπώθηκε εν τη ρύμη του λόγου. Αν γύρναγε τον χρόνο πίσω θα το άλλαζε. Δεν μου άρεσε ούτε εμένα. Ο Αλέξης είναι τρομερά ήρεμος άνθρωπος. Έχει δείξει ότι παρά το ότι είναι μπροστά σε εντάσεις και ειρωνείες εναντίον του, ότι και να γίνει είναι το ίδιο ψύχραιμος. Είναι ο εαυτός του. Είναι δίκαιος άνθρωπος και η στάση του προς τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, είναι γιατί έχει ζήσει και ο ίδιος αντίστοιχες συμπεριφορές».

https://streamable.com/p9arr8