Survivor: Τι αποκαλύπτει ο αδερφός του Πάνου Καλίδη
Νέα

Survivor: Τι αποκαλύπτει ο αδερφός του Πάνου Καλίδη

Survivor: Τι αποκαλύπτει ο αδερφός του Πάνου Καλίδη

Ο λόγος που έφυγε και αν αδικήθηκε από τους συμπαίκτες του

Εκτός Survivor ύστερα από δική του απόφαση βρίσκεται ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, συγκινώντας με τα λόγια του μπροστά στις δύο ομάδες.

Ο τραγουδιστής ξεπέρασε τα όρια του, συνειδητοποίησε ότι μπορεί ο κόσμος να τον στηρίζει αλλά οι δυνάμεις του δεν αρκούν για να μπορέσει να βοηθήσει τη μπλε ομάδα και γι αυτό έπρεπε να κάνει πίσω.

Ο αδερφός του, Λάμπης Καλτσίδης, μίλησε στο «Πρωινό» για την απόφαση του Πάνου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ό,τι πιο αξιοπρεπές θα μπορούσε να κάνει. Άρχισε σωματικά να καταρρέει, δεν έφερνε νίκες στην ομάδα του».

Όσο για το «φάουλ» που έκανε, να μην αγωνιστεί λέγοντας ψέματα ότι πονάει το πόδι του, έτσι ώστε να νικήσει η ομάδα του: «Ντράπηκε, γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας του να κάνει τεχνάσματα, αλλά έπρεπε να το κάνει για την ομάδα του. Δεν γινόταν να κάτσει παραπέρα, πιστεύω ότι θα τον χαλούσε».

Για τις σχέσεις μέσα στο παιχνίδι: «Δεν νομίζω ότι αδικήθηκε. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί στην καλύβα. Είναι ανοιχτός άνθρωπος, ευαίσθητος, τα δίνει όλα για τους άλλους. Πάνω από όλα είναι πατέρας, μετά σύζυγος και καλλιτέχνης και μετά τα υπόλοιπα».

https://streamable.com/94cnda