Νέα

Συγκίνηση on air του Πάνου Μεταξόπουλου όταν άκουσε τα καλά λόγια του πατέρα του: «Με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε…»

Συγκίνηση on air του Πάνου Μεταξόπουλου όταν άκουσε τα καλά λόγια του πατέρα του: «Με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε…»

Ο χορευτής μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το 2013 όταν έπαθε ειλεό στο έντερο.

Όπως εξήγησε, η κατάστασή του ήταν σοβαρή και πήγε μόνος του στο νοσοκομείο. «Δεν ήθελα να το μεταφέρω στους δικούς μου. Περίμενα να γίνει κάτι με τις μέρες. Είναι σαν ένα λάστιχο που μπλέχτηκε».

«Ο πατέρας μου το έμαθε τρεις μέρες αργότερα από μια νοσηλεύτρια όταν με βάζανε στο χειρουργείο. Όταν έμπαινα μέσα το είδα όλο το έργο. Πονούσα τόσο πολύ που δεν με ενδιέφερε τι θα συμβεί.  Με είχαν βάλει σε ένα φορείο και χτυπιόμουν σαν το ψάρι. Επειδή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά σκεφτόμουν ότι το σώμα μου αντιδρούσε στην πίεση και μου έλεγε “πάμε να την κάνουμε”. Ήμουν τρεις ώρες στο χειρουργείο. Όλα πήγαν καλά  αλλά και μετά το χειρουργείο περιμέναμε να λειτουργήσει το έντερο. Μου έλεγαν να περπατάω  συνέχεια αλλά πονούσα πάρα πολύ. Ευτυχώς μετά από 5 μέρες λειτούργησαν όλα. Ξεκίνησα να ξαναϋπάρχω» είπε.

Μίλησε για την κατάθλιψη που τον οδήγησε στα προβλήματα υγείας: «Όταν έχεις κατάθλιψη γιγαντώνεις το πρόβλημα. Δε βλέπεις το φως, μόνο το σκοτάδι. Άνοιξα μια τρύπα στον ουρανό και είπα “πρέπει να προχωρήσεις”. Είχα και δυο γιους, δεν μπορούσα να την “κάνω” μόνος μου. Είχα και τη μάνα μου».

«Η τηλεόραση για ευαίσθητους ανθρώπους σαν εμένα είναι επικίνδυνο μέσο. Είμαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου. Τραγικά κακός και τελειομανής. Όταν είσαι γιος του Μεταξόπουλου κουβαλάς ένα βαρύ όνομα στην πλάτη σου. Ήθελα να σκοτώσω ότι αφορούσε τον πατέρα μου. Τον λάτρευα. Ζούσα με έναν μύθο. Όταν κυκλοφορούσα με τον πατέρα μου σταματούσε η κυκλοφορία. Ήθελα να γίνω ο πατέρας μου. Για όλα τα αγόρια ο πατέρας είναι το πρότυπο. Μου ήταν πολύ δύσκολο να υψώσω ανάστημα απέναντι στον πατέρα μου. Ξεκίνησα μόνος μου χορό στα 17. Πήγαινα για μάθημα και γελάγανε μαζί μου γιατί πήγαινα με τα παιδάκια. Έφυγα μόνος μου στο εξωτερικό γιατί εδώ θα ήμουν πάντα ο γιος του Μεταξόπουλου.

Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός μαζί μου γιατί ήξερε τι θα αντιμετωπίσω. Το έμαθε από άλλον ότι ξεκίνησα χορό. Ήμασταν στο αυτοκίνητο και μου λέει “τι έμαθα;”. Μου κόπηκαν τα πόδια. Κάθε όχι που μου έλεγε ήταν σαν να με έσπρωχνε» είπε.

Ο χορευτής και διευθυντής της ακαδημίας του House of fame δέχτηκε τηλεφωνική παρέμβαση από τον πατέρα του, Φώτη, κάτι που τον συγκίνησε. «Πάνο, να ξέρεις ότι τώρα με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε “είσαι ο πατέρας του Πάνου!”. Αρχίζουν να ξεχνάνε εμένα και ξέρουν εσένα. Περιμένω να σε ακούσω να τραγουδάς το τραγούδι σε στίχους του εγγονού μου, αυτό θέλω. Το πρωί ήπιες το γάλα σου; Μπράβο το αγοράκι μου» του είπε με χιούμορ.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος αποκάλυψε ότι όταν ο γιος του ήταν 10 χρονών τον ρώτησε «σε ποιο σύννεφο κοιμάται το φεγγάρι;», από το οποίο προέκυψε ένα τραγούδι που θα ακουστεί στο HOF.

«Δεν ξέρω αν θέλω να δω τους γιους μου χορευτές, θέλω να είναι ευτυχισμένοι» είπε για τα παιδιά του, 18 και 16 ετών.

https://streamable.com/1r0k82

Exit mobile version