Συγκλονίζει  η Πέννυ Μπαλτατζή: Η εξομολόγησή για την ψυχική ασθένεια της μητέρας της και τις 4 αποβολές
Νέα

Συγκλονίζει  η Πέννυ Μπαλτατζή: Η εξομολόγησή για την ψυχική ασθένεια της μητέρας της και τις 4 αποβολές

Συγκλονίζει  η Πέννυ Μπαλτατζή: Η εξομολόγησή για την ψυχική ασθένεια της μητέρας της και τις 4 αποβολές

Τι αποκάλυψε για τον θάνατο του αδελφού της

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Πέννυ Μπαλτατζή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια που συμμετέχει μαζί με τον Αντώνη Λουδάρο στο J2US μίλησε για τις τέσσερις αποβολές πριν τη γέννηση του παιδιού της, αλλά και την ψυχική ασθένεια και τον θάνατο της μητέρας της.

«Πριν γίνω μαμά είχα 4 άτυχες εγκυμοσύνες. Οι δύο ήταν μαζί. Ήταν δίδυμο παλίνδρομο και αναγκάστηκα να κάνω εξωσωματική. Υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω και υπάρχει συντηρητισμός και ταμπού γι’ αυτά τα θέματα που είναι μέσα στη ζωή. Όπως και για τα θέματα ψυχικής υγείας. Το να έχεις μια αποβολή και μια παλίνδρομη κύηση μπορεί να συμβεί. Θέλω να πω στις γυναίκες πως δεν είναι μόνες, ότι πρέπει να επικοινωνούν τα προβλήματά τους με τον σύντροφό τους. Εγώ βρήκα τοίχο μέσα μου ένιωσα σκοτάδι κάποια στιγμή», εξομολογήθηκε η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Η μαμά μου ήταν ψυχικά ασθενής. Είναι σημαντικό να εντοπίζουμε τι συμβαίνει για να το θεραπεύσουμε. Όταν γεννήθηκε και ο αδελφός μου, που μάλλον υπήρχε η ασθένεια στη μαμά μου, μεγάλωσε το πρόβλημα και δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει. Είχε ιδεοψυχαναγαστική υστερία, ψυχαναγκασμό», είπε για τη μητέρα της.

Και συνέχισε: «Δεν μπορούσε με τίποτα να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα των παιδιών για παράδειγμα. Πίναμε παγωμένο γάλα, παγωμένο φαγητό και έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν και μαχαίρι στον λαιμό του αδελφού μου. Προσπαθούσα να ισορροπήσω στην πραγματικότητα, τι είναι σωστό και τι λάθος. Τι πρέπει να κάνω; Η μαμά μου το 1965 πάθαινε κρίσεις πανικού. Δεν ξέρανε καν τι είναι. Λέγανε αυτή είναι λίγο περίεργη. Ο πατέρας μου μετά από χρόνια είπε: “Είχα καταλάβει ότι η μαμά σου είναι σαν παιδί με αναπηρία” και με συγκλόνισε. Με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ την αγαπούσε».

https://streamable.com/fjngk6

«Λένε ότι η ασθένεια της μητέρας μου μπορεί να είναι κληρονομική. Κάνω ψυχοθεραπεία, κάνω ψυχόδραμα. Κατάλαβα ότι έχω περάσει κάποιες μικρές κρίσεις κατάθλιψης και τις ξεπέρασα. Μέσα από τη σκοτεινιά βρήκα τον εαυτό μου», συνέχισε η γνωστή τραγουδίστρια.

Για τους «λάθος» συντρόφους που είχε, είπε: «Υπήρξα με λάθος συντρόφους γιατί με τράβαγε το κομμάτι της τοξικότητας. Τη μεγαλύτερη αγάπη την πήρα από το μεγαλύτερο δυνάστη μου τη μητέρα μου. Ο αδελφός μου χάθηκε το 2011, έφυγε από διχοτόμηση καρωτιαίας αρτηρίας».

Τέλος, μιλώντας για τον άνδρα της ζωής της και το παιδί της είπε: «Ο άντρας μου και το παιδί μου είναι τα πάντα για μένα. Θέλω να κάνω και άλλα δυο παιδιά. Λες να προλάβω; Ο άντρας μου ο Χρήστος είναι πάντα εκεί και με στηρίζει».

https://streamable.com/7xkmgs