Τάνια Τσανακλίδου: «Οι δημοσιογράφοι έιναι υπεύθυνοι για το χάλι που ζούμε σήμερα»
Νέα

Τάνια Τσανακλίδου: «Οι δημοσιογράφοι έιναι υπεύθυνοι για το χάλι που ζούμε σήμερα»

Τάνια Τσανακλίδου: «Οι δημοσιογράφοι έιναι υπεύθυνοι για το χάλι που ζούμε σήμερα»

Η αξέχαστη συνεργασία με τον Νίκο Ξυλούρη

Η Τάνια Τσανακλίδου στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε για τις ξεχωριστές συνεργασίες της με μεγάλους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου και αναφέρθηκε στις ευθύνες που έχουν οι δημοσιογράφοι για την κατάσταση στη χώρα.

«Με τον Γιάννη Σπανό κάναμε δύο δίσκους μαζί, συναυλίς και πολλή  παρέα. Ξενυχτούσαμε πολύ, γελάγαμε πολύ . Δεν τον τίμησε η ελληνική πολιτεία», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Η συνεργασία που έχω στην καρδιά μου είναι με τον Σταμάτ Κραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου, που μου έδωσε αυτά τα υπέροχα τραγούδια. Μπήκαν στον κόπο και έγραψαν τραγούδια για εμένα που μου ταίριαζαν, αλλά δεν μπορώ να μη μιλήσω για τον Νίκο Ξυλούρη. Ήταν ένας άγιος. Θυμάμαι πόσο γλυκός άνθρωπος ήταν και όταν τελειώναμε τις συναυλίες πηγαίναμε σπίτι του, μας περίμενε η Ουρανία με διάφορα καλούδια από την Κρήτη. Τον λάτρευαν στην Κρήτη και από όπου περνάγαμε μας έλεγαν να μπούμε μέσα και πίναμε ρακές και γυρνάγαμε τύφλα μετά»΅.

«Οι δημοσιογράφοι είναι υπεύθυνοι για το χάλι που ζούμε σήμερα. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή που ασκείται στις μέρες μας, είναι ντροπή. Η δουλειά του δεν είναι να κολακεύει πρόσωπα του δημόσιου βίου, δουλειά του είναι η ανάδειξη του πολιτισμού, να κατακεραυνώνει τους απαταιώνες και τα λαμόγια, να αποκαλύπτει σκάνδαλα», πρόσθεσε, ενώ για το αν είναι τραγουδίστρια ή ηθοποιός, απάντησε:

«Είμαι ηθοποιός που τραγουδάει. Με γοητεύουν τα τραγούδια που είναι μινόρε και έχουν μια λύπη. Είμαι ανήσυχο παιδί, κοινωνικό παιδί αλλά είχα μια λύπη μέσα που ποτέ δεν την φοβήθηκα».