Τάσος Ιορδανίδης: «Στην κοινή μας ζωή με τη Θάλεια έχουν υπάρξει φλερτ. Αν ο άλλος θέλει να φύγει, θα φύγει»
Νέα

Τάσος Ιορδανίδης: «Στην κοινή μας ζωή με τη Θάλεια έχουν υπάρξει φλερτ. Αν ο άλλος θέλει να φύγει, θα φύγει»

Τάσος Ιορδανίδης: «Στην κοινή μας ζωή με τη Θάλεια έχουν υπάρξει φλερτ. Αν ο άλλος θέλει να φύγει, θα φύγει»

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Ιορδανίδης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες της ζωής του, στη σχέση του με τη Θάλεια Ματίκα αλλά και τις καταγγελίες παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου.

«Σημείο καμπής για μένα ήταν όταν γεννήθηκε ο γιος μας, αλλά έχασα τον πατέρα μου. Όταν επιχειρηματικά αντιμετώπισα μεγάλες δυσκολίες στο θέατρο, θέλησα να μη μείνει κανείς απλήρωτος έφθειρα το σπίτι μου από πολλές πλευρές» είπε αρχικά.

Αποκαλυπτικός ήταν ο ηθοποιός και στα όσα κατέθεσε για τον γάμο του με τη Θάλεια Ματίκα.

«Στην κοινή μας ζωή με τη Θάλεια έχουν υπάρξει φλερτ και έχω πλέον καταλάβει πως ό,τι και να κάνεις, αν ο άλλος θέλει να φύγει, θα φύγει. Αν ένας εμφανίσιμος άντρας φλερτάρει τη Θάλεια, θα αισθανθώ πολύ ωραία και θα καμαρώσω, η Θάλεια δε θα στείλει και μηνύματα σε φίλους μας» δήλωσε και τόνισε πως δεν ζηλεύει.

Για το κίνημα #MeToo και όσα δυσάρεστα είδαν το φως της δημοσιότητας υπογράμμισε πως η μεγαλύτερη τιμωρία των θυτών είναι η κατακραυγή του κόσμου.

«Αναφορικά με το διαχωρισμού ανθρώπου – θύτη, ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφραστεί όπως θέλει αρκεί να μη φθείρει το συνάνθρωπο του. Δεν είχα συναισθηματική εμπλοκή, γιατί με κάποια από τα ονόματα που ακουστήκαν, οι σχέσεις μου είχαν σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια. Μεγαλύτερη τιμωρία από την κατακραυγή του κόσμου δεν υπάρχει. Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη. Κανένας από αυτούς δεν πρόκειται να βγει στο θέατρο και να κόψει εισιτήρια ποτέ. Ακόμη κι αν κάποιος του έπαιρνε σε θίασο ή αν έκαναν οι ίδιοι θίασο».

«Ο κόσμος δεν συγχώρεσε τον Κέβιν Σπέισι… διαθέτουμε εμείς Κέβιν Σπέισι στην Ελλάδα;», συμπλήρωσε.

Τέλος, έκανε λόγο και για την πάθηση της ψωρίασης από την οποία «Η ψωρίαση δεν με ταλαιπώρησε ιδιαίτερα, αλλά έχω υποστεί τα βλέμματα του φόβου από ανθρώπους. Εξηγώ ότι δεν είναι κολλητικό και δεν κουράζομαι να το εξηγώ γιατί καλό είναι να μην έχουμε ταμπού για να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα. Απέκτησα την ψωρίαση στα 21 μου σε περίοδο εντόνου ψυχολογικού στρες…», είπε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.