Τατιάνα Στεφανίδου: «Με έκπληξη παρακολουθήσαμε να μεταφέρουν ψευδώς το ρεπορτάζ μας»
Νέα

Τατιάνα Στεφανίδου: «Με έκπληξη παρακολουθήσαμε να μεταφέρουν ψευδώς το ρεπορτάζ μας»

Τατιάνα Στεφανίδου: «Με έκπληξη παρακολουθήσαμε να μεταφέρουν ψευδώς το ρεπορτάζ μας»

Όσα είπε για την ενόχληση Φιλιππίδη για ρεπορτάζ της εκπομπής της αλλά και τον τρόπο που παρουσιάστηκε από άλλες εκπομπές

Απάντηση στα όσα ακούστηκαν για ρεπορτάζ της εκπομπής της  σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Το ρεπορτάζ του Tlive που προκάλεσε σχόλια ήταν το παρακάτω:

Το ρεπορτάζ αυτό προκάλεσε όπως φαίνεται ενόχληση στον Πέτρο Φιλιππίδη που εκφράστηκε μέσω των συνηγόρων του.

Αφενός  στη Super Κατερίνα, εμφανίστηκε ο ένας εκ των συνηγόρων του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του πελάτη του να προχωρήσει σε αγωγή αλλά και καταγγελία στο ΕΣΡ για τα λεχθέντα στο ρεπορτάζ.

Όπως εξήγησε όμως, επειδή είναι και δικηγόρος της Τατιάνας Στεφανίδου, θα αναλάβει άλλο δικηγορικό γραφείο τη διαδικασία.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ιδιαίτερα ενοχλημένος με ρεπορτάζ που πραγματοποιήθηκε στην πολυκατοικία που διαμένει – Θα κινηθεί νομικά κατά της Τατιάνας Στεφανίδου;

Το θέμα όμως σχολιάστηκε και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Εκεί έκανε δήλωση η έτερη συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, η οποία όπως ανέφερε «θα υπάρξει άμεση αντίδραση από τον ηθοποιό» ο οποίος διαμένει στη διεύθυνση που έχει δηλώσει.

Η Τατιάνα Στεφανίδου όμως απάντησε μέσω της εκπομπής της

«Θέλω να κάνω κάποιες επισημάνσεις για ένα ρεπορτάζ μας που αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σκεφτήκαμε να κάνουμε το δικό μας ρεπορτάζ και τη δική μας έρευνα.Ερευνήσαμε πώς είναι η ζωή του σήμερα, αν μένει κλεισμένος μέσα στο σπίτι, αν μένει στη διεύθυνση που έχει δηλώσει στην Αστυνομία, αν τηρεί τους περιοριστικούς όρους.

Όπως ρητώς είπαμε, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό τμήμα τηρώντας τους περιοριστικούς όρους.

Το ρεπορτάζ για τον τόπο κατοικίας δεν έβγαλε κάτι με σαφήνεια, μεταφέραμε και τις δύο απόψεις.

Συμπέρασμα δεν βγάλαμε.

Κατόπιν της προβολής του ρεπορτάζ, προβλήθηκαν ψευδείς και προσβλητικοί ισχυρισμοί για την εκπομπή μας από δύο εκπομπές.

Η συγκεκριμένη μία ανέφερε ρητώς ότι εμείς είπαμε ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, ότι παραβιάσαμε το οικογενειακό του άσυλο, ότι σκοπός μας ήταν να τον κλείσουν στη φυλακή.

Οι αναφορές αυτές έγιναν είτε από τους δικηγόρους του, είτε από δημοσιογράφους που με έκπληξη παρακολουθήσαμε να μεταφέρουν ψευδώς το ρεπορτάζ μας.

Αυτά έχουν συμβεί, ούτε θέλουμε να κλείσουμε κανέναν στη φυλακή, ούτε αναφέραμε ψευδώς όπως κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους, κάναμε ένα ρεπορτάζ ως συνέχεια του δικαστικού ρεπορτάζ» ανέφερε.